0

Roadtrip Del 1 - Flyvende kaffe!

  • Publisert 19.09.2014 kl. 17:22. Ligger i kategorien: Reiser

Klare for tur! Endelig var dagen her! Vi skulle endelig på årets ROADTRIP! Billettene til festivalen i Helsinki var i orden, og det var det eneste som var det og. Ingenting annet var planlagt, ordnet klart eller bestemt. Det var oss og den store verdenen...


Josspeis 1 og 2

 Vi var innom tidenes dårligste vikingmuseeum! Eneste bonuset var en rå vikinghaug, som redda hele det stoppet ;)


En jente og to sjeggete gutter dro avgårde i retning Stockholm fra Oslo. Med i bagasjen lå rocke-antrekkene klare! Det var super fint vær og alt lå til rette for at dette skulle bli et Rocke-eventyr. På veien stoppet vi innom tidenes dårligste vikingmuseem. Jeg tror det var et sted like over norske/svenske grensa? Fordelen var at vi fikk slått en dopause med i samme slengen og at det var en fin vikinghaug der ( Se bilde over). På veien ble det både tur innom Maxburger og McDrive. Sist nevnte fikk et uheldig utfall... Jeg har ikke ledd så jeg har grini på flere mnd, eller år? Jeg husker iaf ikke sist. Vi kjøpte 2 gloheite kaffe til gutta og en mocca frappe til meg. Jeg satt i forsetet og ble automatisk den som tok det i mot, så sjåføren fikk frie hender til å kjøre bilen. Opptatt som jeg var med mobilen, enset jeg ikke hva jeg holdt eller at vi hadde begynt å kjøre. Helt til det SVEI noe så INN I HELVETE! Jeg klarer å se opp og oppdager i sjokk at det er kaffen som renner.. og brått så renner den mer. AUUUU!!! I ren smerte og panikk.. instinktene slo til og det eneste som falt fornuten inn var å bli kvitt hele greie - UT VINDUET! Her kom det flyvende kaffe og drikker ut i fart.. og jeg er sikker på at de som satt andre siden av gata fikk seg sitt livs syyn.

Jeg fikk brannsår! :( Men også tidenes beste latter! Først ble jeg sint.. veldig sint! Hvorfor i hælvette måtte Roland (Sjåføren), kjøre så jævlig uansvalig? Krapptt og fort i sviingen? Etter å ha funnet en nødløsning på nedkjøling av brannskadene.. fikk vi summet oss inn i McDrive-køen igjen :D DENNE gangen skulle IKKE jeg holde kaffen! Pinlig var det å komme igjen 3 min etter vi nettopp var der og bestille det samme IGJEN! :) Hun i kassa tok det med et smil..

Da vi endelig kom oss på veien igjen kom sjokket og bildene av hele episoden frem.. jeg lo hysterisk i sammenhengende 10 min. Lattertårene spruta! Jeg klarte bare ikke å lavær se for meg hvordan det må ha sett ut for dem på gata, hva hu i kassa må ha tenkt og hvordan ansiktsuttrykket mitt så ut! MÅ jo ha vært litt av ET SYN!Hvordan vil resten av turen enda? Kom vi oss noengang frem til Stockholm? Hvordan resten av turen gikk får du vite i et senere innlegg!

Skriv en kommentar


alouise

"Change doesn't come unless you push yourself.."

Bloggdesign

Designmalen er designet og kodet av KvDesign
hits