1

Jeg skal til....!!!

  • Publisert 10.04.2015 kl. 14:34. Ligger i kategorien: ReiserTallinn!!!! Jeg kan nesten ikke tro det. Dette er en by jeg har hatt lyst til å reise til lenge. Den står jo til å med på UNESCOs verdensarveliste.

I tillegg så oser det historie tilknyttet denne byen. Da spesielt Gamlebyen som jeg skal bo i. Byen er jo ikke så stor, men bare av å se på disse bildene får jeg gåsehud. Jeg er jo veeeldig svak for gamlebygg, brosteinsgater, kirker og alt materiale/bygg/ting fra eldre tider. Ting med sjel og historie. Skal heller ikke legge skjul på at prisnivået der er mye lavere enn Norge. Sa noen shopping? Det ryktes også om gode spa muligheter.. jajajaja!

Jeg gleder meg til å gå rundt som en "Askepott". Til å se denne fiiineee byen, til å kjenne på atmosfæren og drømme meg bort på brosteinene. *kliss*

Jeg skal reise hit i forbindelse med jobben, så det blir desverre ikke bare pleasure da.  Men regner likevel med at det blir MER enn nok! ;)

Lurte forresten på om noen kanskje hadde noen gode restaurant- og shopping tips å komme med?!! og gjerne noen om spa der?? 

Del gjerne i kommentarfeletet om du har noen.  ;)(bildene er hentet fra Pintrest)


Dette var første blogginnlegget på leeenge! Jeg håper det skal bli mer fremover ;)  Ha en fin Fredag!

Lisa

19.04.2015 kl.14:42

Så gøy. Gleder meg til å lese om hvordan du har hatt det!
Skriv en kommentar


alouise

"Change doesn't come unless you push yourself.."

Bloggdesign

Designmalen er designet og kodet av KvDesign
hits