0

Tallinn-terror

  • Publisert 26.04.2015 kl. 19:10. Ligger i kategorien: Reiser

Tenkte nesten jeg måtte vise dere litt flere bilder fra Gamlebyen i Tallinn før jeg glemmer det. Det gir jo litt bedre inntrykk av byen. Er en del bilder - derfor overskriften.  Vi hadde veldig fint vær når vi var der, men det var desverre veldig mye kaldere enn i Oslo.  Gradestokken lå rundt 5 + grader på det meste. I tillegg er Tallinn kjente for en sur liten bris, så det gjelder å kle seg.  Så fort solen kom bak en sky ble det kaldt.. brrr! 

 


Øl er det plenty av.. og Billig!Noe å varme seg på


Beerhouse - Nydelig øl og overdøvende  "drekka"stemning.  Desverre elendig service, men ølen veier virkelig opp for det. Live musikkk. Følte nesten jeg var i Tyskland men..


Pikk og Kukk er vanlige gatenavn til nordmenns store fryd i Tallinn. Jeg klarer desverre ikke komme på hva det betyr på norsk i farta.. men det som er utrolig fasinerende er at selv 50-60åringer syntes det er like hysterisk morsomt med disse gatenavnene. Personlig ble det fort oppbrukt for min del... Er jeg kjip???


 Russisk matrett

 

Draakon


De tre siste bildene er fra Draakon, som jeg fortlate litt om i forje innlegg. Her ser du litt av stemningen både på utsiden og innsiden.. En utrolig spennende restaurant-opplevelse. Tror ikke du finner lignende restauranter, så mange andre steder? Hva jeg skrev tidligere kan du lese nederst HER.

 

 

Håper du likte bildene!

 

 

Skriv en kommentar


alouise

"Change doesn't come unless you push yourself.."

Bloggdesign

Designmalen er designet og kodet av KvDesign
hits