2

så hvem er nå jeg?

  • Publisert 10.05.2015 kl. 19:53. Ligger i kategorien: Blogg

Velkommen til min blogg! Jeg er veldig glad for at du har klart å rote deg inn på den, enten det var ved en tilfeldighet eller om du er en av de som leser fast.

Kanskje kjenner du meg litt fra før, kanksje ikke. Jeg tenkte uansett at det kunne vært greit med en liten presentasjon -- Hvem er alouise? Altså meg.

 


 Litt om bloggen

Først kan jeg jo fortelle litt om historien bak bloggen. Jeg hadde aldri sett eller lest en blogg før sommeren/høsten 2013. Jeg hadde så vidt hørt om det, men likevel rukket å reflektere over "hva er det med blogg-greiene?", "Er det noe å lese?" , "Hva er det?" , "Hvorfor snakker folk hele tiden om det?" - og sist men ikke minst hadde jeg vel bare hørt om ROSA-bloggere. Ikke forstod jeg greia med det. Hjernedødt, var vel mitt forhåndsdømmende inntrykk - basert på andres meninger. Dette var som sagt det eneste forhold jeg hadde til ordet: "Blogg" frem til sommer 2013. Helt til den dagen jeg rotet meg inn på bloggen til TEGNEHANNE. For et sjarmerende vesen. Jeg elsket tegningene hennes, og historiene. Jeg sluket bloggen og jobbet meg igjennom alt. Dette ble morgningens høydepunkt, i kombo med en bolle og god kaffe. Beste start på dagen. Tegnehanne, gjorde så bloggmuren min ble revet. og døren åpnet seg på gløtt. Jeg var ikke like lenger så kritisk til ordet: "blogg" .

Etter dette har det ballet på seg! Egentlig ved ren tilfeldighet det også. Googlet "hjemmelaget blomkålsuppe" og VIPS, så var jeg inne på en ny blogg. Jeg ble helt fengslet av denne lette fordøyelige underholdningen. Og det har jeg vært siden.

Brått og overraskende lagde jeg min egen blogg våren 2014, da med en annen adresse  enn den i dag. Denne bloggen er i dag lagt ned. Dagens blogg (alouise.blogg.no) er min andre, og her kommer jeg til å blogge om hverdag, trening, ting som inspirerer og gleder meg. Og sist men ikke minst er det fare for at det blir et snev av hesteduft her inne også ;)  Jeg er trossalt ei hestejente.

 

Så var det litt om meg da..

Mitt navn er Ane, opprinnelig fra Nittedal kommune. Jeg har igjennom oppveksten bodd på en del forskjellige steder pga skilte foreldre. Vålerenga (Oslo), er det jeg annser som stedet jeg kommer fra. Ikke fordi jeg ble født der, men fordi dette er det stedet jeg føler jeg har mest tilhøringhet til. Her bodde jeg fra jeg var 12 -18 år.

Jeg ble født på en solfylt Mai-morgen i 1988. Nærmere bestemt 25 Mai. Jeg har en flink og trygg pappa, en snill og alt givende mor.  Med på kjøpet har jeg også fått gleden av å få to yngre søsken (halvsøsken, men tenker ikke på dem som det), disse er jeg UTROLIG glad i.

Sommeren 2009 var første gang jeg traff han som i dag er min bedre halvdel: Joakim. Men det var først sommeren 2011 vi ble ordentlig kjent og kjærester. I dag er vi samboere og bor i Oslos koseligste gate.
Jeg har drevet med hest siden jeg var liten, og sommeren 2012 ble jeg lykkelig eier av min første hest og beste venn: Astro Saint. Jeg har kjent han siden 2008, da hun som eide han før meg sto på samme stall som jeg red på. I 2010 ble jeg forytter for han og siden har hjertet mitt vært solgt. Astro og jeg connecter veldig! Jeg stoler på han og han stoler på meg. Aldri før har jeg opplevd en lignende kjemi med et annet dyr før. ♥

 

 


 

Så hva med fremtiden?Jeg vet ikke hva fremtiden vil bringe, men ønsket er å begynne å studere. Jeg drømmer om at Joakim, en dag skal fri og at vi har hele fremtiden sammen. klisskliss ;););) *kniis*  og at Astro kan være med meg enda litt til. Aller helst drømmer jeg om at han skal få lov å bli gammel hos meg.

 Så det var litt om meg... :) Spør hvis du lurer på noe.

 

Hvordan fant du frem til bloggen? Svar gjerne i kommentarfeltet ♥ Det vil gjøre meg KJEMPE glad!

Lillesøstern

10.05.2015 kl.20:05

Dette innlegget likte jeg<3

alouise

10.05.2015 kl.21:18

Lillesøstern: Det er jeg veldig glad for å høre! :D
Skriv en kommentar


alouise

"Change doesn't come unless you push yourself.."

Bloggdesign

Designmalen er designet og kodet av KvDesign
hits