2

Rundlurt!

  • Publisert 25.05.2015 kl. 16:23. Ligger i kategorien: Hverdag

æææhæ jeg har sånn sommerfugler i magen! Jeg har blitt lurt trillrundt. Jeg har i ukesvis trodd at jeg og Joakim skulle på hyttetur til Rondane i ferien. Jeg har vært HELT innstilt på dette, og begynt å forberede turstier. Jeg har gått rundt å tenkt på fiskevann liksom.. haha GLEMT DET!
I dag fikk jeg bursdagsgaver etter frokosten. Den ene pakken etter den andre (alt fra Joakim) Jeg fikk undertøy, ny bukse og dødstøff 50-talls bikini. Kunne ikke forvente mer.Luringen selv, sier: "det var noe til deg i postkassen" etter at han har tatt en titt ute for å kjenne på temperaturen.  "åh?", svarer jeg. "Har du en hemmelig beundrer" tøyser Joakim. Jeg skjønner egentlig ingenting. Jeg fatter ikke engang noen mistanke. Jeg åpner konvelutten hvor det står "Til Ane".. uten noen avsender. I den ligger det kun en liten hvit boks. På størrelse med en fyrstikkeske.. eller kanskje pittelitt lengre og tynnere, men samme det.  På den står det "spill meg" . Jeg skjønner ingenting. Jeg åpner esken og ser at det er en minnepenn.Ok. nå får jeg hetta! Jeg ser på Joakim.  "er det du?  Du lover at dette ikke er deg?"   Jeg vet ikke lenger om dette er en spøk eller om det er alvor. Jeg tenker "det er Joakim, det er Joakim" men han nektet og hadde stoneface. Han virket oppriktig ærlig. Paranoid som jeg er, nektet jeg plent å spille den av, så Joakim tok den å satte den inn i macen for meg.

Der lå det en fil som het: Til Ane.  Joakim trykket på play:

Jeg hadde så mange rare følelser på engang. jeg tenkte "hæææ hva er dette?" , "dette må jo være, Joakim"  Jeg var blitt så skremt, og jeg visste ikke hva jeg skulle forvente. Til slutt skjønner jeg hva jeg ser, men hodet er ikke med. "skal vi ikke på Rondane likevel?" -spør jeg. hehehe VI skal til BUDAPEST!!! :D

 

Jeg skal til Budapest!! Den luringen der har klart å LURE meg TRILLRUNDT.. leeeenge!

Jeg skal til Budapest! Med verdens snilleste og hemmeligmaker-mann!

sammegreia

25.05.2015 kl.16:31

Ååh, så morsom overraskelse! Kos deg supermasse i Budapest, du har virkelig verdens beste kjæreste altså, haha!<3 Kos deg kjempe masse på siste dag av langhelgen! Håper du får en super mandag!

Hadde satt utrolig stor pris på om du hadde sjekket innom vår blogg!<3

alouise

25.05.2015 kl.16:47

sammegreia: hehe ja den slo virkelig ann :D Takk for det! Jeg har vært innom bloggen deres før jeg ;) <3
Skriv en kommentar


alouise

"Change doesn't come unless you push yourself.."

Bloggdesign

Designmalen er designet og kodet av KvDesign
hits