2

Walk in. Dance out.

  • Publisert 23.06.2015 kl. 01:31. Ligger i kategorien: Reiser

Egentlig kunne overskriften vært: sleep in, dance out! Det var vel  sånn det egentlig var. Jeg fikk to timer søvn på øyet, før jeg sto opp igjen fredag morgen for å rekke flyet til Stockholm. Akkuratt som om det ikke var manko på søvn fra før? Jeg fikk kastet med meg de siste klærene som fortsatt hang våte på tørkestativet og klappet igjen kofforten. Jeg rakk toget jeg måtte ta - AKUURATT på håååret.

Komatilstander og litt vin på gardermoen gjorde susen. Følte meg jo helt på rosaskyer... Helt til vi kom frem og landet I Stockholm. Da var det slutt. Vi snakker rødsprengte øyne ,hallusinasjoner og zombie-tilstander. Heldigvis fikk jeg sniket til meg litt søvn både på flybussen og en liten nap på hotelet da vi kom frem.  Lisa, som skulle møte oss I Stockholm, er kanskje det mest sprudlende menneske jeg kjenner. Og hun er veldig energisk når hun er I godt humør, så da gjelder det å henge på. Jeg var livredd for at mitt trøtte åsyn skulle ødlegge og sette en dempe for dagen til Lisa og Mamsen som også var med.
 

Vi bodde på Elite hotel Adlon, et 4-stjernes hotel som ligger svært sentralt. Her fikk vi tildelt junior suite for to netter. Selv det ble nesten litt trangt for tre rotete og jålete jenter. Liikevel veldig veldig fint, med verdens diggeste senger.  Soverommet var ovalt og kjempe høyt under taket med en nydelig lysekrone over sengen. Vi hadde eget "arbeid/og garderobe plass" + bad. Hadde håpet på  hvitre hotel-tøfler og slåbrok, men det var det ikke her denne gangen.. buhu hehe.Bobler og Tapas Style!


 

Lisa, steller I stand tidenes hotelrom-frokost ala Lisa  - Fyyyy så godt det var :D Helgen kunne nå bare begynne!

Vi bruker laaaang tid på suiten før vi kommer oss ut. Vi koser oss lenge med fingermaten, og vi har såå mye å prate om. I tillegg er vi så heldige som får hver vår gave av moren min.  Lisa får noe til leiligheten sin, og jeg får en liten tilleggsgave for bursdagen min på etterskudd. Fam Irvoll- hysj, jeg fargelegger! .. Har siklet på en sånn  leenge :D

 

ABBA THE MUSEUM

 


                                         Bildene over er fra innspillingen min av ABBA-låtene og under ser du litt av noen Super Stars!

 


Flere hvitvinsglass senere, vi snakker etter timer på hotelrommet, kom vi oss endelig ut døra. Med Abba the museum i kikkerten! Det var SÅ gøy! Virkelig et fengende museum, med masse forskjellige aktiviteter. Du kan både være mixer, opptre på scenen, synge inn sangene på plate og hold deg fast!!  - du kan høre på innspillingen din på nettet etter på! Jeg har ikke turt å høre på min enda. Hahaha!

Anbefaler absolutt å ta turen innom om du er/skal til Stockholm,  men er nok en fordel å like sangene dems da ;)  Jeg eeelsker de!

Kvelden videre dro vi ut å spiste middag og tok oss senere en tur ut..  Kvelden ble heldigvis ikke så fryktelig sen denne kvelden, selv om zombietendensene gav seg etter ABBA the museum. Walking in. Dancing out.

 

Mer fra Stockholm turen kommer i et senere innlegg - del 2.

Lisa

24.06.2015 kl.11:08

Takk for besök! :)

alouise

24.06.2015 kl.12:34

Lisa: Takk for at vi fikk komme <3
Skriv en kommentar


alouise

"Change doesn't come unless you push yourself.."

Bloggdesign

Designmalen er designet og kodet av KvDesign
hits