0

Sto.ckh.olm

  • Publisert 24.06.2015 kl. 18:33. Ligger i kategorien: Reiser

Day two in Stockholm

Ingenting er som å våkne opp til bra hotellfrokost! Noe av det beste jeg vet med å bo på hotel, og jeg kan ikke klage over frokosten på Elite hotel Adlon heller..Tror jeg trøkket i meg fire croissant biter.. hehe. Enda en natt uten så alt for mye søvn - endte med at vi sovnet litt til på hotelrommet etter frokosten. Regnet østepøste, så det gjorde egentlig ingenting. Det var nemmelig meldt sol fra kl 14.. og det ble det!!


 Crossiantene som lå der å ropte på meg.. hehe


Da vi endelig kom oss ut dro vi til Gamla Stan. Spiste tidenes minste og dyreste matbit! Selv om det smakte fortreffelig, følte vi oss ranet. Så jeg anbefaler ALDRI å spise der. Det er så turistifisert at jeg blir uggen. Spar magen til du kommer ut av den delen. Gamla Stan i seg selv er kanskje det fineste i hele Stockholm, så mener for all del ikke at du skal skippe spaserturen dit. Det er kjempe koselig der, og masse kule utesteder.
Mälarpaviljongen - mitt nye favoritt sted

Etter å ha trasket, og trasket + små shoppet litt, kom vi oss endelig til Mälarpaviljongen. En cafe/restaurant/bar ute på vannet. Når solen skinner er dette drømmeplassen. Her koste vi oss med smørbrød, jorbær og hvitvin nesten helt til solen begynte å gå ned.
Kvelden.. eller bør jeg kanskje si natten? Den ble i hverfall avsluttet på Berns. Her spiste vi nyyyyydelig middag. Alt fra den beste sushien jeg har smakt til andre deilige retter på rekke og rad. Kjekke servitører og hyggelig stemning. Det beste av alt var at fra vi kom til vi dro var stedet gjort om til et heftig utested. Lokalet er kjempe stilig da det bærer preg av gammeldags stil med lysekroner i taket. Det er også en rekke lokaler med forskjellig musikk.  Koste oss gløgg - Jentene på tuur. ♥

 

Skriv en kommentar


alouise

"Change doesn't come unless you push yourself.."

Bloggdesign

Designmalen er designet og kodet av KvDesign
hits