3

July Wanties

  • Publisert 02.07.2015 kl. 10:44. Ligger i kategorien: Blogg

Velkommen Juli! ♥                                                                                                            //Innlegget inneholder annonselenker
Solhatt HER / Playsuit 1 HER / 2 HER / Bronze goddess soleil  / Reebok HER / Kjole HER / Heel sandals HER / Pulsklokke HER / F-ordet  / Bh h&m


 

Tenk at vi er godt i gang med sommeren og allerede halvveis inn i året.  Med temperaturen som stiger og myggen som øker har jeg fått satt sammen denne månedens wanties.. Jeg har fått heelt hangups på jump-og playsuits om dagen! Og den Bronze goddess parfymen - Omg! Jeg fant den på taxfree'en på Arlanda, men dum som jeg var skulle jeg tenke over kjøpet og heller kjøpe den på Gardermoen. Dummeste jeg har gjort! Nå finner jeg den ikke noe sted. Og jeg mååååå sånn ha den. Sommerlukt nr 1!

I forrige nummer av DetNye leste jeg om Jenny Jordahl, og historien hennes - Så boka: F-ordet, 155 grunner til å være feminist, ønskes som sommerens lesestoff mens jeg slynger meg i sola med solhatten og spiser is.

Solen viser seg virkelig fra sin beste side om dagen og jeg er SÅÅ glad! I dag skal jeg løpe en rolig 5km økt og pakke til helgens utflukt til skjærgård og hytta.

 

Var det noe du likte også? :D    Håper du får en nydelig dag!

 

 

PS! Har DU TIPS om HVOR jeg kan få tak i Bronze Goddess Soleil parfymen?

Ingrid

02.07.2015 kl.15:30

Så mye fint :D

thearabe

03.07.2015 kl.17:05

Jeg vil ha alt!

alouise

06.07.2015 kl.14:33

thearabe: hehe :D Velkommen I klubben ;P
Skriv en kommentar


alouise

"Change doesn't come unless you push yourself.."

Bloggdesign

Designmalen er designet og kodet av KvDesign
hits