0

I need goals!

  • Publisert 14.07.2015 kl. 14:55. Ligger i kategorien: Trening

Det er vel ikke til å legge skjul på at den siste tidens treningsaktivitet ikke akkurat har vært på sitt høyeste. Men dette har jeg tenkt å gjøre noe med!

Det er lenge siden jeg har laget en plan, og jeg trenger en treningsplan -  Jeg trenger et mål!Starter med mål om tre dager nå først - kanskje jeg øker. Det er ikke dermed sagt at jeg følger denne planen slavisk, men da har jeg i det minste noe å forholde meg til, og ja - kanskje jeg bytter om litt av øvelselsene til/fra en annen dag. Men hva betyr nå det? Det ikke gitt at kroppen alltid er i den formen man hadde sett for seg, og det er viktig å lytte til kroppen og hva den sier. Vi vet jo alle som har trent, at man blir grusomt støl i starten eller når man gjør nye øvelser.

Det er ikke lenge siden jeg hadde DE ambisjonene om å max'e min 4x4intervall til et nytt nivå, men DER var jeg rett å slett ikke likevel. Jeg var ikke engang i "form" til å gjennomføre en rolig løpeøkt engang.. :/ Merkelig..  så det ble med en oppvarming og enkle styrkeøvelser. (lapskaustrening ;) )


Det som tells er ukas sluttresultat! ;)

 

Skriv en kommentar


alouise

"Change doesn't come unless you push yourself.."

Bloggdesign

Designmalen er designet og kodet av KvDesign
hits