2

Back on track!

  • Publisert 04.08.2015 kl. 10:06. Ligger i kategorien: Hest

Det er en ny uke, Vi er inne i en ny månende, og når jeg snakket om at hverdagen var tilbake i forje uke, så er den det virkelig nå. Astro er kommet hjem igjen på stallen, og jeg gleder meg til det kommende året. Endelig har jeg følelsen av at vi skal komme i gang. ordentlig. med trening for begge to! Jeg er så motivert og så optimistisk!Årest beitesessong har ikke vært den mest optimale i år. Astro fikk en dårlig start og senere har det bare ballet på seg med utfordringer på rekke og rad. Det siste var at han var blitt bitt av en annen hest IGJEN, og fikk kjøttsår. Heldigvis har det grodd fint, uten noen komplikasjoner og infeksjoner. pjooh!

Nå er han omsider tilbake i stallen på Nordtvet gård, og hverdagsrutinene startet opp for fult. Vi snakker hver dag i stallen, med møkking, ordning av for, stell og trening.

Astro - min 16år gammle vallak.Jeeeeg gleder meg! Vi må foreløpig vente bitte litt til da han ikke har fått satt på sko enda. Men tenkte uansett å starte opptreningen forsiktig. Før vi smeller til med helgetrening for Kjetil Skalleberg om 2 uker! Can't wait!

Astro, trenger forresten ny forrytter. Så om det kunne være av interesse HYYL ut ;)

Treningen på min side går fantastisk! Gjennomført forje treningsuke og plan med glans! Og kickstartet dagen i går med intervaller og styrke på mage og rygg. I dag får jeg en tvangsfridag, pga av at jeg ikke har rukket å vaske noe treningstøy. Ser det som positivt at jeg har vært så aktiv at jeg ikke har noe rent igjen! Men i dag tømmes skittentøyet og på'n igjen i morgen.  Hmmm.. lurer forresten på om det kanskje bli litt styrke hjemme i dag likevel?  Ble litt usikker. Kan jo trene i bare "trusa" der om jeg vil. haha.

Anna Katinka

04.08.2015 kl.10:37

Alltid deilig å starte opp med treningen med hesten! Kos deg masse :)

alouise

06.08.2015 kl.15:35

Anna Katinka: Ja.. det er liksom alltid litt ekstra gøy når man hår fått en liten pause gjennom sommerbeite. Tusen takk for at du la igjen en kommentar. Settes veldig pris på ;) Ønsker deg en fin torsdag!
Skriv en kommentar


alouise

"Change doesn't come unless you push yourself.."

Bloggdesign

Designmalen er designet og kodet av KvDesign
hits