0

Like a star!

  • Publisert 14.08.2015 kl. 08:36. Ligger i kategorien: Hest

 Nå er vi i gang duu! I går red vi på høstens første dressurtrening, for Jeanne Von Barner..Og fysøren så gøy det var! HELE meg sprudler av glede! Det er så godt å ha kommet i gang igjen og kjenne på det at, nå starter det! Bare det å gå rundt å bære på all denne motivasjonen jeg har nå - OMG! haha 

Det gikk jo veldig bra i går også. Jeg har gått å grugleda meg litt. Vært spent. Sånn er det jo alltid, når man ikke har ridd for trener på lenge. Man er spent på hva man får av tilbakemeldinger og om man kanskje til å med har gått et steg tilbake siden sist? Eller best av alt - at man kanskje KICKER ass!

 

Jeg vil si at vi gjorde sistnevnte i går.. hehe neida! Men ikke langt i fra? Astro har stått på beite i 1 og 1/2mnd med totalt fri. Jeg har ridd han denne uken, og han har vært ganske stiv. Naturlig nok, men utrolig våken. Det er nesten så han også har hatt godt av denne ferien, for nå virker han skikkelig motivert han også. 
 Astro is my star!I går fikk vi/jeg noen nye "verktøy" å bruke på noe vi har slitet litt med i alle år. Det var så DEILIG å kjenne at dette nå funket. Nå vil jeg bare rett i stallen å øve øve øve øve..

Men først skal Astro få skritte ordentlig ut i dag, også er vi i gang med helgetrening for Kjetil Skalleberg i morgen! Tjoohooo

Skriv en kommentar


alouise

"Change doesn't come unless you push yourself.."

Bloggdesign

Designmalen er designet og kodet av KvDesign
hits