0

Helgetrening vol.1

  • Publisert 20.08.2015 kl. 15:16. Ligger i kategorien: Hest

Her kommer noen etterlengtede bilder fra helgetreningen våres i helgen som var. Vi red for Kjetil Skalleberg, som har vært på det norske landslaget i dressur og vunnet internasjonale plasseringer i Grand Prix! Da snakker vi om en mann som har ridd på veldig høyt nivå!

Jeg digger å ri for Kjetil, da han både er morsom, og streng på en god måte. Du merker at han virkelig forventer noe av deg. Noe som er positivt i mine øyne. Han får meg til å skjerpe meg litt. Jeg tror jeg har godt av å ri for Kjetil, siden han "lærer" meg å bli litt strengere og litt mer konsekvent selv. Haha..  (Til Astro's store fortvilelse - Nå kan han ikke snurre meg rundt lillefingeren lengre. ;P)

Timen gikk noenlunde.   " Det ser bedre ute enn sist gang hvert fall.."  kom det fra Kjetil, haha. Jeg tar det positivt da!  Vi jobbet mye med å få han til å bli mer oppmerksom og våken for sete og signaler. Slik at han skal lystre bedre, raskere og på mindre tegn.

Så notis til meg selv: Vær konsekvent og halvparade, halvparade, halvparade!

 


Halvparade er forresten en måte å "bremse" hesten på, uten at den stopper helt. Dette brukes til å samle hesten sammen, så den bruker ryggen og bakbena sine riktig, men også som et signal på at den må følge med og at nå skal vi f.eks. bytte vei.

Skriv en kommentar


alouise

"Change doesn't come unless you push yourself.."

Bloggdesign

Designmalen er designet og kodet av KvDesign
hits