0

For et år siden..

  • Publisert 22.08.2015 kl. 19:08. Ligger i kategorien: Reiser

var vi på fisketur i Nordmarka. Det har vi tenkt oss på igjen! Jeg vet nesten ikke om noe bedre enn å være ute. på tur. i naturen. å leve. puste. frihet, stillhet.

Det er kanskje noe av det beste jeg vet. Jeg eeeeeelsker å fiske med dupp og mark!! Jeg er derimot mer pysete når det kommer til maur og hoggorm. haha!

Det var sååå MYE blåbær i skogen på denne tiden i fjor, og jeg forspiste meg på gåturen inn til fiskevannet vi hadde sett oss ut. Blåbærene var så store og utrolig gode.

Blå på hender og rundt munn, kom vi omsider frem til teltplassen.

Vi var så heldig å få selskap av denne lille krabaten. I bekmørten hørte vi noen raslelyder og knaskelyder rett ved. Jeg holdt på å pisse i buksa av redsel, men da vi lyste oss frem med lommelykt på denne lille tassen, ble jeg sykt lettet. Dagen etter når det var lyst kom den igjen. Såå søt. Kompis <3

Vin må med.. sykt tungt å bære, men så verdt det! ;)Vi var ikke helt 100% heldig med været, men sånt hører med. Ut i vær og vind. Neida. Det var bare at jeg aldri har vært borti SÅ store mengder med regn før, og jeg har vært ute en "vinternatt" før. Jeg er evig glad for at jeg har et så nytt og bra telt, for hvis ikke tror jeg vi hadde svømt da vi våknet dagen etter!!! Det BØTTA ned! Når vi så ut av teltet kunne vi ikke se lengre enn hånda foran oss. Så tett med regn hølja ned!

Vi håper på bedre vær i år da. Kanskje blir det til å med mer bading enn fisking?

Skriv en kommentar


alouise

"Change doesn't come unless you push yourself.."

Bloggdesign

Designmalen er designet og kodet av KvDesign
hits