2

Nordmarka

  • Publisert 04.09.2015 kl. 16:45. Ligger i kategorien: Reiser

Tenkte endelig å få vist dere bilder fra årets telttur. Det er allerede to uker siden, så det er virkelig på tide! Nå som det er meldt litt bedre vær for helgen også, kanskje det kan inspirere til en liten høsttur?


Å dra ut i skogen på telttur er som jeg tidligere har sagt noe av det beste jeg vet. Her er det ingen klokke eller avtaler som stresser. Ingen jag. Stillhet - det eneste du hører er evt en flue eller et insekt. Kanskje du hører et vak eller to fra fisken i vannet. I år var vi så utrolig heldige med været også!


Her kommer et drøss med bilderNår jeg først skal ut på en tur, har jeg lyst at det skal være "litt" tur også.. Gjerne med noen timers marsj for å komme frem til destinasjonen. Den behøver ikke å være såå lang, men helst litt lengre enn en time for å si det sånn. Minst 2 timer og gjerne 3 tenker jeg. Du skal streve litt for å nå "målet". ;)

Desto digger og bedre blir det  jo når du kommer frem!

Jeg fikk virkelig ønsket mitt oppfylt  denne gangen for å si det sånn! Vi var egentlig på tur til et kjent fiskevann, men underveis på ferden fant vi ut at vi ikke var så langt unna et annet vann vi hadde hørt om. Dit kan vi dra tenkte vi og snudde retning....Vannet fant vi frem til , men det var ikke heeelt deeet vi hadde sett for oss. Rundt hele vannet var det kratt, myr og siv langs vannkanten og ikke en eneste plass å slå opp teltet på.

Sultene og små slitene som vi var (varmt var det og), så ble jo stemningen litt små irritabel da vi hadde saumfart omtrent hele runden rundt det dærre forbaskade vannet. Det var ikke et eneste sted å slå opp teltet. Hehe.

Så da var det bare å snu igjen, og finne veien tilbake til det vannet vi i utgangspunktet skulle til. Haha! En god gåtur ble det hvertfall! Og ALDRI har det vært deiligere å komme frem (foruten om lange marsjer I Forsvaret)

Det første vi gjorde var å skremme bort fisken!!!  :Varme, svette, skrubb sultene, slitene og litt leie  - Da gjorde et kaldt og forfriskende bad susen! Dessverre tror jeg vi skremte bort all fisken, for jeg fikk ikke en eneste en..

Endelig tid for litt mat og kaffen var såklart med!  Maten smaker sååå sykt godt når du er ute sånn her.
Joakim er fornøyd med å være på tur! Han koser seg med å trakte kaffen i solnedgangen.Litt utpå dag 2, gav jeg opp fiskingen.. Da har jeg prøvd sent, som tidlig og midt på dagen uten et eneste napp! Så jeg fant ut at jeg heller skulle jakte blåbær:

mmmmmh de var såååå SYKT gode!Før vi pakket ned telt og rettet snuten hjemover igjen tok vi et siste langt bad og koste oss i solen. Selv om vi bare var borte en natt, kjentes det ut som det hadde vart en hel uke når vi kom hjem igjen. hehe.  Tiden får virkelig en annen verdi når man er ute i naturen.

Ellisprelli

04.09.2015 kl.16:57

Diggolini! Ta meg med på telttur neste sommer???

alouise

06.09.2015 kl.22:08

Ellisprelli: JA! Det kan du jo :D
Skriv en kommentar


alouise

"Change doesn't come unless you push yourself.."

Bloggdesign

Designmalen er designet og kodet av KvDesign
hits