2

Når kroppen skriker nei, og hodet sier Ja!

  • Publisert 24.09.2015 kl. 13:46. Ligger i kategorien: Blogg

Vet du den følelsen når folk rundt deg begynner å fylle 30? Fyttigrisen.. Kjenner panikken tar meg snart. Da begynner man virkelig å bli VOKSEN!

Verre er det kanskje for den som faktisk fyller 30? I helgen var vi nemelig i 30-årslag igjen. Kjempe hyggelig! Gøy å feire og jeg elsker virkelig å gi bort gaaver. Det er så STAS! Så håper jubilanten selv ble glad. Bursdagsbarnet, vi var hos har også nylig flyttet inn i sitt første hus med sin kjære samboer, Linn, så det ble en dobbel feiring: 30/innflytting. Alle rundt oss begynner liksom å bli så "voksene", med hus, folkevogn, hund og beibiser på alle kanter. Selv føler jeg at jeg er litt på stedet hvil. Det er litt leit, men jeg har mange fremtidsplaner i kikkerten og jeg har ingen hast med å nå de. Livet får bare gå sin gang, og tiden min vil komme den også. Først å fremst vil jeg prøve å få høyere utdanning på plass. Det gleder jeg meg til!


Har du møtt jåsspeis 1 og 2?

Var ikke mangel på servering. Jubilanten selv har lagd PUNSJ. mmmmh og vi fikk servert nydelige små tapasretter. og KAKE!

Joakim, har alltid vært ekstremt glad i øl, og spesielt i IPA. Det har egentlig aldri fenget meg no særlig, før NÅ.... Plutselig har jeg fått helt hangup på Grünerløkka brygghus sin IPA.

Frua sjøl begynner å bli blid som sola ser du.. heheTror jeg og Joakim først kom oss i seng kl 06.29 søndags morgen. Ville tilstander!  Fester jo som om vi fortsatt tror vi er 20? Noe kroppen beviste dagen etter at den absolutt IKKE er.... :P Aldri vært så dårlig i hele mitt liv.  Men vi måtte jo faktisk gå heeelt hjem til moren og faren til Joakim og da.. som er et stykke. ;P  Bare for å forsvare tiden på døgnet.

Takker uansett for en hyggelig kveld og feiring!


P:S

Formen i dag kommer seg overraskende utover dagen.. håper bare at dette går rette veien! :) Så jeg blir 100% frisk og rask.. helst før helgen.

Benedicte Arntzen

24.09.2015 kl.16:55

haha, så koselig ut da!

alouise

26.09.2015 kl.16:37

Benedicte: Ja, det var det jo og :D
Skriv en kommentar


alouise

"Change doesn't come unless you push yourself.."

Bloggdesign

Designmalen er designet og kodet av KvDesign
hits