0

Helgetrening vol.2

  • Publisert 26.09.2015 kl. 17:24. Ligger i kategorien: Hest

Det var igjen tid for månedens faste helgetrening i dag. Vi rir for Kjetil Skalleberg, som har vært på det norske landslaget i dressur og vunnet internasjonale plasseringer i Grand Prix! Da snakker vi om en mann som har ridd på veldig høyt nivå!


 

Foruten om at min egen "helsetilstand" er helt jojo om dagen, så må jeg si meg utrolig fornøyd med dagens dressurtrening! Jeg følte meg fin da jeg red, og hesten som i starten ikke var helt "der", kom seg så fantastisk i løpet av økten. DET var utrolig MORRO!

 Jeg syntes nesten de beste timene er når de er som i dag. Når du starter med et utgangspunkt også kommer det seg sånn i løpet av økten. At du bare gjennom de 45 minuttene du jobber, så kan du både SE og FØLE progresjonen og FORANDRINGEN! Fysøren! Det er jo dette som er så morro med å ri! Ikke minst med å ri dressur. For en mestringsfølelse. :D

Jeg sitter med litt inntrykk av at noen i blandt rir for å "bevise" for treneren hvor "flinke" de..  Jeg skjønner følelsen, men jeg trodde vi red for trener for å bli bedre, få korrigeringer, tilbakemeldinger og ikke minst ros når vi gjør noe bra også. Det gjør i hvertfall jeg.

Og i dag var en slik dag!

Vi avsluttet med galoppfatninger i dag, og fyttirakkern som Kjetil, tvang meg ut av komfortsonen min. Jeg hadde nuuuull kontroll på hesteryggen. Haha. (Bare nevner at jeg har en travhest om ikke er "like" flink i galopp som andre hester)

 

Etter treningen og stallens gjøremål i dag følte jeg all puffen gikk ut av meg. Som å stikke hull på en ballong. Så nå er vi tilbake til "sykesenga". It suucks!

 

Skriv en kommentar


alouise

"Change doesn't come unless you push yourself.."

Bloggdesign

Designmalen er designet og kodet av KvDesign
hits