2

Vil du være med å farge oktober ROSA?

  • Publisert 01.10.2015 kl. 16:01. Ligger i kategorien: Blogg

I dag er det 1.oktober og det er offisielt høst!

Vi beveger oss inn i en viktig måned, nemlig den ROSA måneden. Hvor vi retter fokus på brystkreft og den rosa sløyfe-aksjonen.

Jeg vet at andre bloggere pleier å annonsere for rosa skjønnhetsprodukter som gir støtte til aksjonen, men jeg som hestejente ønsker å vise dere ett litt annerledes rosa-produkt!!!  

Dette passer til deg som er hesteeier, hestevenn, venn av en hestevenn, forrytter eller lignende.

For Go Ahead Pannereimer, lager disse nydelige pannereimene til inntekt for Rosa sløyfe-aksjonen. 200kr av hvert kjøpte pannereim går til innsamlingen.

I fjor samlet de inn hele 3000kr, og i år er målet å kunne samle inn enda mer! Dette vil bidra til at brystkreftforskning får flere midler og dermed vil flere kvinner kunne få en mest mulig skånsom behandlig og sist med ikke minst; overleve.

 

 

De fine pannereimene til hest ser du her:Dette er pannereimer med upåklagelig kvalitet (Jeg har selv pannereim til Astro, fra Go Ahead). Og hvor fint er det ikke at du får en pannereim med nydelig design og i tillegg bidrar til å sette søkelys og gir støtte til en så viktig sak?  Pannereimen kan enkelt byttes med den du har på hodelaget ditt i dag.

Viil du og hesten din, eller hesten du kjenner,  være med å støtte aksjonen?  Da kan du legge inn en bestilling på siden til Go Ahead Pannereimer  HER.

og ønsker du å følge med på innsamlingen deres kan du følge med  HER

 

Du kan også leser mer om Rosa sløyfe-aksjonen på kreftforeningen.no.

 

Evt hjelp oss med å dele dette innlegget så flere ser det <3

 

Jeg ønsker bare å rett oppmerksomhet på at dette er ikke betalt annonsering, men delt fordi jeg  1: generelt elsker Go Ahead Pannereimer fra før, og  2: at jeg vil hjelpe dem i å kunne samle inn så mye de bare kan for en så viktig sak.

 

#hesteutstyr #rosasløyfe #goaheadpannereimer  #hodelag

Iselinn Andersen

01.10.2015 kl.17:58

Fantastisk (og viktig!) innlegg :-) Skal inn og sjekke ut mer om disse pannereimene :-)

alouise

01.10.2015 kl.21:05

Iselinn Andersen: Ååå så hyggelig med positiv tilbakemelding! Pannereimene er virkelig verdt en tiitt ;)
Skriv en kommentar


alouise

"Change doesn't come unless you push yourself.."

Bloggdesign

Designmalen er designet og kodet av KvDesign
hits