0

Aldri fornøyd

  • Publisert 29.10.2015 kl. 11:42. Ligger i kategorien: Trening

Don't worry! Im alive! selv om det har vært stille på denne fronten.

 

Baking ble det på fredag, men da jeg søndag formiddag oppdaget at buksen som passet så fint i våres ikke lenger gikk over lårene mine, ble bakeverket slengt rett ned fryseren. Og der tenker  jeg de skal få bli en god stund. HELT nederst.

Nå er det tilbake til kaloritelling, matplan, matdagbok og strengt regime frem til jul. Så får vi se om dette gir noen effekt?Jeg har stortsett tenkt at jeg kan spise det "jeg vil", i normale mengder så klart, så lenge jeg er så aktiv som jeg har vært. Men nå er jeg jo ikke så aktiv lengre, og da betyr det kanskje at jeg må være mer bevisst på matinntaket?Jeg husker året jeg raste ned 10kg. Da var jeg på kanten til å være for tynn og hadde null energi. Men skulle så gjerne vært en mellomting. Jeg sier ikke at jeg er tykk, i fare for at noen skal missforstå. Men jeg merker jeg aldri blir helt fornøyd med min egen kropp. Hvorfor skal det være slik?


Dette er fra i sommer hvor jeg sikkert veier 10kg mer... å nå veier jeg sikkert 15.

Jeg har desverre ikke svarene. Noen mener at man bør jobbe med seg selv og med sin egen selvtilitt. Det ligger nok kloke ord i det. Desverre tror jeg den veien er lang, så i mellomtiden velger jeg å prøve meg frem på matfronten også.

Skriv en kommentar


alouise

"Change doesn't come unless you push yourself.."

Bloggdesign

Designmalen er designet og kodet av KvDesign
hits