0

Min favoritt på mathallenI går dro jeg til mathallen etter jobb for en etterlengtet date med årets første fårikål. Det var såååå godt!  Den ble inntatt på selveste Holisten, som er en ren økologisk sjappe på Mathallen. Alt de lager, serverer og selger er økologisk. Og dette stedet er uten tvil blitt en av mine favoritter der inne.

Ellisiv og jeg satt der å slurpet i oss den gode maten de servere der, og fikk oss en smothie hver som dessert. Jeg vet ikke hva det er, men frukten der smaker så utrolig MYE bedre enn annen "ikke økologisk" frukt. You should try it!

 Du risikerer å møte på denne sprudlende, energiske og fargerike jenta! Fine Ida. Hun er, sammen med Karoline, eieren og hjernen bak Holisten.

Det som er så deilig her er at du spiser med så utrolig GOD samvittighet. Her er alt økologisk, og alt er basert på gjenbruk. Selvsagt ikke maten... men bestikket, serviset, bordene, møblene. De selger ting i løsvekt, så du kan ha med egen emballasje. Ta med deg brukte syltetøyglass f.eks, å fyll opp med det du måtte ønske.

Du kan mikse og trikse din egen salat og vite at alt er økologisk. Fri for kjemikaler og sprøytemidler.  I tillegg servere de hinsides gode supper, som hvertfall på denne tiden av året passer perfekt.

I tillegg til løsvekt kan du velge ut frukten du vil ha, og lage din egen smoothie eller juice. Joakim var temmelig ståka på den han fikk her!

Måtte selvsagt ta med meg noe hjem også:4 appelsiner og en avokado. Nå skal det smoothes i heimen, med det nye kostholdet ;)

Ellers i kveld har jeg vært så heldig å komme hjem til ferdiglagd middag av drømmemannen <3 Og nå sitter vi her, Joakim og jeg klare for å innta fredagskvelden og se på Senkveld. Justin Bieber.....

 

#Holisten #Mathallen #økologisk  #gjenbruk

Skriv en kommentar


alouise

"Change doesn't come unless you push yourself.."

Bloggdesign

Designmalen er designet og kodet av KvDesign
hits