2

Misslykka date

  • Publisert 08.11.2015 kl. 14:41. Ligger i kategorien: Hverdag

Total failure....  Jeg vet nesten ikke hvor jeg skal starte med gårsdagen. Aller først kan jeg jo si det ene som var vellykket i går, og det var at jeg for første gang i historien var klar, pynta og ferdig ordna til avtalt tid. Det skjer ikke ofte... uansett hvor god tid jeg planlegger. Noen som kjenner seg igjen? Hehe.

Kl var 20.30 og vi turer ned mot sentrum. Vi skulle egentlig bestille bord, men det skjedde noe med nettsiden til restauranten så det ikke gikk, og vi kom ikke igjennom via telefon. Det ble til at vi dro ned for å ta sjansen, hvis ikke hadde vi to andre backup restauranter vi heller kunne gå til. Trodde vi....

Det var ikke et eneste ledig bord å få. Ingenmannsplass. Vi surra rundt som to tullinger. Stemningen ble ikke akkurat noe bedre jo lengre tid det gikk, og jo mer vi gikk. Begge hadde "spart" magen og var skrubbsultne! Mer korrekt så hadde jeg ikke spist ordentlig mat på 10 timer. Og Ane uten mat = Ane er et udyr.

Til slutt ramlet vi inn på en restaurant langs Akerselven. Jeg aner ikke hva den het. Den var italiensk. Der var det ingen andre gjester.  Bare oss.  I starten var jeg så sur og misfornøyd. De hadde ikke noe jeg så for meg å spise, og ingenting tilpasset "dietten" min. Til slutt måtte jeg bare velge noe. Tanken på å lete etter enda et sted var uaktuelt.  Så da sprakk "dietten".

Maten var heldigvis veldig god :D og vi drakk nydelig vin. Mannen som jobbet på restauranten var ekstremt hyggelig. Så jeg skulle ønske jeg kunne anbefale dere stedet.

Dessverre var ikke stedet så hyggelig at vi kunne tenke oss å sitte der resten av kvelden, så vi dro videre på Schous og tok noen øl. Regnet spruta jo ned i går, så håret jeg hadde brukt sånn tid på å ordne ble til et trollhode istede.

Schous var veldig hyggelig helt til jeg kjente at det ikke skulle mer enn litt alkohol til med lite mat i magen. Derfor ble det en brå tur hjemover.

IKKE akkurat den kvelden jeg hadde sett for meg!   Jeg bare håper at vi kan le av hele kvelden senere...

Har du opplevd en lignende situasjon der forventningene gikk rett i dass og ikke ble helt  som du hadde sett for deg ?

 

 

 

Jeg og Ellisiv brukte hele 1 time og ca 15 min på å gå hjem i går. Syntes det gikk overraskende fort. Nå holdt vi jo et ganske høyt tempo også, men sykt digg å gå egentlig! Samtidig som vi fikk skravlet masse på veien.

monambs

08.11.2015 kl.17:48

Huff det er så irriterende når sånt skjer men sånt kan altså skje og ting går ikke alltid som planlagt men håper dere kan le av det senere også går nok den neste kjempe bra<3

alouise

09.11.2015 kl.16:08

monambs: Ja, også noe så fryktelig også. Men det er kanskje likegreit at livet ikke bare er rett frem? Håper likevel at du får rett og at den neste går kjempe bra :D ;)
Skriv en kommentar


alouise

"Change doesn't come unless you push yourself.."

Bloggdesign

Designmalen er designet og kodet av KvDesign
hits