6

Mitt hesteløse liv

  • Publisert 26.01.2016 kl. 22:13. Ligger i kategorien: Hverdag


Mine planer for å overleve et hesteløst liv:

 

Rett før jul meldt jeg meg inn på Sats Elixia. Planen var å bytte ut alle timene i stallen med svetteøkter på et treningssenter. Følte det var på tide å få litt muskler og kanskje til å med en liten sprett rompe?!

Siden jeg har gratis trening på jobb, var det kanskje ikke det smarteste økonomisk sett.. men jeg ble så forelsket i noen av gruppetimene der i min prøveuke, og tanken på å få meg PT fristet veldig.

Når jeg har brukt så mye penger i mnd som jeg har brukt på hest, kunne jeg vel likevel unne meg noen tusenlapper på en pt?  Som pengene i tillegg strekker til over flere mnd og ikke bare for en.

Og da snøen endelig kom ble det klart for meg at, Hei! Jeg får jo masse tid til å gå på ski!

Vinteren før jeg fikk Astro, gikk jeg på ski to ganger i uken og gikk ned hele 10kg!


(jaaaa, jeg har falt på roooompa.... *knis* )

Kombinere langrenn med trening på et senter med pt??  -  1 + 1 = 2 (må ho bety tidenes form!)

 

vel... så langt har sannheten av mitt hesteløse liv bestått av dette:


 

La oss håpe jeg snart kommer på bedre tanker... Hvis ikke kommer jeg til å få sofarompe og firkanta øyne.

greenworldorder

26.01.2016 kl.22:18

hehe ser den, lett å ende under teppet!Aner ikke hva jeg skulle gjort uten hest men ski høres digg ut da får du jo vært ute:)

susanne , amatørfotograf

26.01.2016 kl.22:50

kjenner meg igjen når jeg hadde pause fra hest for ett år tilbake. Jeg prøvde å komme meg opp av sengen hver dag. Skulle bli flink til å trene, gå turer og få dagene til å gå normalt. Jeg ble mer sliten av å prøve alt for hardt.. Det ende jo bare med at jeg fikk deperasjon.. I mitt tilfelle kan ingen ting erstate hest <3

Hva har skjedd da du ikke driver med det lenger? :(

alouise

27.01.2016 kl.08:19

greenworldorder: ja, det var bare den dørstokkmila da... :P Neida! Med mindre snøen forsvinner nå, så håper jeg på å få kommet meg litt mer ut på ski ;) Selv om det ikke blir det samme som å være i stallen.

alouise

27.01.2016 kl.08:22

susanne , amatørfotograf:
Hesten min dro for litt over en uke siden, og jeg har ingen motivasjon(hvertfall enda) til å holde på med noen ny/annen hest... føler nesten jeg har kjærlighetsorg ;(:P Håper ikke jeg får deprisjon... :( Er vel ikke noe som erstatter, men jeg har prøvd å finne noe til å fylle tia med uten...

Tonje Gilje

27.01.2016 kl.08:54

Lykke til med treningen! Mesunner din motivasjon

alouise

27.01.2016 kl.14:51

Tonje Gilje: jo, takk for det! :D Nå har jo ikke akkurat motivasjonen vært så stor.. Er vel derfor jeg har grodd fast i sofaen. Men ambisjonen er jo ingenting å klage på :P hehehe
Skriv en kommentar


alouise

"Change doesn't come unless you push yourself.."

Bloggdesign

Designmalen er designet og kodet av KvDesign
hits