5

Du skulle sett oss!

  • Publisert 30.09.2015 kl. 15:45. Ligger i kategorien: Hestetips

Føler det har blitt mye "periodeskriving" her for tiden. Først har jeg gnåla om at jeg har vært syk i noen dager, og nå blir det kanskje litt mye hest?

Men sånn er det nå engang, dersom jeg skal skrive om hverdagen min.

Men for å komme til saken: Jeg red for ny dressurtrener i går!! Vi har tidligere hatt fast uketreninger med Jeanne Von Barner, en dame jeg elsker å ri for! Det har derfor vært vemodig at vi nå måtte få oss ny trener. Den nye treneren våres heter; Tone Markussen. Jeg har bare mottatt varme ord om henne, og hun er godt kjent i hestemiljøet som dommer i dressur.

Dette var en merkelig time.. Positivt merkelig, vel og merke!! Det startet vel med at jeg hadde lyst å rive av meg håret. Hun ba meg gjøre det ene og det andre (velger å utelate faguttrykk for at du som leser skal skjønne) av signaler til hesten for å få han til å gå stødig. Uansett hva jeg gjorde, så ga det ingen effekt. Kokko i luken! - Ingen svar hos hesten. Jeg ble bare mer og mer frustrert og følte jeg ikke hadde noen kontroll. Jeg tenkte i mitt stillesinn at; "nå må du komme med noe mer! Noen nye hjelpemidler snart, dette er virkningsløst" Og tror du ikke dama gjorde NETTOPP det?!

HALLELUJA! For en hest jeg fikk!! :D Jeg har aldri opplevd han gå så gjevnt og stødig før. Samla og flott! Bare med ETT lite mikrogrep, og det var alt som skulle til!

Og det lærte jeg av Tone Markussen!Bildene er fra søndag og er tatt av av dyktige og flinke Marte Fjeld. Vil du ha bilder av deg og hesten din? Ja, da kan jeg anbefale henne på det varmeste!

 

#tonemarkussen #dressurtener #dressur  #nordtvedtgård

0

Anes hestetips- Hovslager

  • Publisert 19.09.2014 kl. 14:30. Ligger i kategorien: Hestetips


 

Her kommer en ny greie! Tenkte dette kunne bli fast? Så håper jeg at hesteinteresserte vil kunne få nytte av denne type innlegg fremover :)
Jeg vet ikke om jeg er den eneste som føler og har det sånn: - Jeg er så dritt lei av hovlslagere som gjør en dårlig jobb! Det kan gjelde kunnskapene deres, men i dette tilfellet så handler det mest om at jeg er lei av hovslagere som smeller på skoa i en fei. Som ikke tar seg tid til å utbedre og fikse underliggende problemer. Eller at de ikke har/ tar seg tid til å vise omtanke/ "kunde service" til hestene og eier. Det kan til tider virke som de har tidenes dårligste tidsplan og jeg får inntrykk av at hestene står på et rullende produksjonbånd under provisjonpress. Og det er sikkert nærliggende sannheten også!

For å løse dette problemet har jeg ei flott jente jeg vil anbefale. Hun heter Anniken Kjær og er under opplæring som Hovslager. Så ønsker du en litt rimeligere hovslager, som viser omtanke for hestene, tar seg tid til din hest og deg. Ikke minst tar seg tid og gjør en knakende god jobb, så kontakt henne. Hun skor hester i Akershus-områdene, og ettersom hun er under opplæring tar hun for tiden ikke fullpris.Astro, koser med håret til Anniken.. hihi :) Det viser jo bare hvor tillitsfull han er til henne.Jeg bruker selv Anniken Kjær på Astro i dag og er strålende fornøyd! Jeg ville aldri anbefalt noen til å håndtere dyrene mine/dine om jeg ikke kunne stå innefor det jeg anbefaler. Jeg håper at dere også vil kunne få gleden av å bruke en god hovslager, og håper du vil teste Anniken, om du har litt dårligere erfaringer sånn som jeg har hatt oppover tiden.

Anniken Kjær kan kontaktes på telefon: 97503154 eller sende henne en PM HER. 


Likte du denne type innlegg??? Gi meg gjerne tilbakemelding... :)

 

 

alouise

"Change doesn't come unless you push yourself.."

Bloggdesign

Designmalen er designet og kodet av KvDesign
hits