5

Vært på mitt første skøyteløp

  • Publisert 31.01.2016 kl. 22:17. Ligger i kategorien: Reiser

Det er flere anledninger til hvorfor jeg er her i Stavanger, og en av de er at det har vært arrangert World cup i skøyter her i helgen.

Jeg har vært på mitt første skøyteløp, og føler meg offisielt som en del av Nilsen familien(joakims sin familie) :D Dette har jeg aldri vært med på før!

Jeg må ærlig innrømme at jeg hadde gru gledet meg litt, for jeg har hørt så mange røverhistorier om disse turene og folkene. Hehe! Sånn at jeg ikke viste hva jeg kunne forvente meg, men det har vært en veldig positiv opplevelse!


Håvard Bøkko

Kleintje pils, er fra Nederland som pleier å spille på anledninger som dette. Mer liv skal du lete lenge etter! Sjekk skoa de bruker! Must love IT!  bruker tresko! ..hahaha 

Vi satt på første rad når Kleintje pils spilte... Kjentes ut som øra skulle spenge! For et volum og liv ;D

Pga reisesyke har jeg dessverre vært veldig redusert og sliten, men det har virkelig vært en opplevelse likevel :D Skøytesport var overraskende mer spennende enn jeg har sett for meg.Det må innrømmes at det har blitt veldig mange pølser og noen øl i helgen ;'D

 

#Stavanger #VisitStavanger #Worldcup2016 #Norwaysupporterteam #Sørmarkaarena2016

7

Reisesyk

  • Publisert 31.01.2016 kl. 02:07. Ligger i kategorien: Reiser

Da var jeg her! Etter å har reist ca 8 timer med tog for å komme frem til denne byen.... Endelig!

Stavanger, here I am!  Tror aldri jeg har vært så glad for å komme frem et sted noen gang i HELE mitt liv..

Jeg ble desverre så ubehagelig reisesyk av den togreisen at jeg ikke fungerte i hele går, og jeg var ikke ordentlig bra igjen før i dag tidlig. Først etter en god og lang natt søvn kom jeg til meg selv igjen. Ufattelig kjedelig.  Likevel hang jeg i gjennom hele kvelden i går. :) Viser bilder senere ;)

Før var jeg en skikkelig tøffing. Bilkjøring, sjø og bølger på havet gjorde meg ingenting, men nå?  - nå tøler jeg tydligvis ikke en lengre tog tur engang.

Føler meg greit uvell her... :S

Heldigvis hadde jeg snille Joakim med meg som selskap <3Jaja.. det var en oppdatering på den togreisen. :) Mer fra Stavnger kommer i morgen (i dag... kl er 02.. kremt.. :)

 

Natta <3

0

SE på hu a!

  • Publisert 28.01.2016 kl. 21:45. Ligger i kategorien: Trening

Vil du vite hva jeg har gjort i dag?

Jeg tror jaggu jeg ble litt små motivert av mitt eget blogginnlegg her om dagen. Det gikk liksom litt opp for meg hvor tragisk jeg har vært som bare har vært hjemme å deppa, når jeg kan være ute å bruke energien til alt jeg bærer på til noe annet istede.Til noe som jeg drar nytte av.

Jeg har trent både i går og i dag!!! JUUHU! og dermed kommer en kleint oppstilt "se på meg bilde" nedenfor i treningstøy!  hahaha  Har du sett noe mer tilgjort? :D Sorry.. var det jeg klarte komme opp med i dag! 

Ellers har jeg trøkka ned på med pizza som Joakim har laget i dag, samtidig som vi måtte bare se eeeen episode til i dag.... Okay da.. det ble to! ;) 

Nå venter en etterlengtet dusj og så står pakking på agendaen!

 

See you tomorrow!  Klarer du gjette på hvor jeg skal?

6

Mitt hesteløse liv

  • Publisert 26.01.2016 kl. 22:13. Ligger i kategorien: Hverdag


Mine planer for å overleve et hesteløst liv:

 

Rett før jul meldt jeg meg inn på Sats Elixia. Planen var å bytte ut alle timene i stallen med svetteøkter på et treningssenter. Følte det var på tide å få litt muskler og kanskje til å med en liten sprett rompe?!

Siden jeg har gratis trening på jobb, var det kanskje ikke det smarteste økonomisk sett.. men jeg ble så forelsket i noen av gruppetimene der i min prøveuke, og tanken på å få meg PT fristet veldig.

Når jeg har brukt så mye penger i mnd som jeg har brukt på hest, kunne jeg vel likevel unne meg noen tusenlapper på en pt?  Som pengene i tillegg strekker til over flere mnd og ikke bare for en.

Og da snøen endelig kom ble det klart for meg at, Hei! Jeg får jo masse tid til å gå på ski!

Vinteren før jeg fikk Astro, gikk jeg på ski to ganger i uken og gikk ned hele 10kg!


(jaaaa, jeg har falt på roooompa.... *knis* )

Kombinere langrenn med trening på et senter med pt??  -  1 + 1 = 2 (må ho bety tidenes form!)

 

vel... så langt har sannheten av mitt hesteløse liv bestått av dette:


 

La oss håpe jeg snart kommer på bedre tanker... Hvis ikke kommer jeg til å få sofarompe og firkanta øyne.

4

Det siste bildet

  • Publisert 25.01.2016 kl. 14:54. Ligger i kategorien: Hest

Hei, igjen.

 

Jeg har rett å slett ikke klart å skrive noe her i det siste. Jeg har ikke følt meg helt som meg selv.

For akkurat litt over en uke siden forandret livet mitt seg. 

Jeg hadde grått meg i søvn i 14 netter. Like lenge siden som dagen jeg fikk vite den endelige datoen. Jeg tror aldri jeg har kjent på en så bunnløs sorg.Søndag for en uke siden reiste Astro fra meg - min støtte, trygghet og klippe. Jeg klarte ikke se for meg hvordan hverdagen uten han skulle bli, utenom fullstendig tomhet og "meningsløshet".

 Jeg har hatt god tid til å forberede meg på det. Forberedt hjelper ikke! Vondt har det gjort uansett!  VONDT!Jeg la meg opp strategier, "planer" for hvordan jeg skulle komme meg.  Hvordan jeg skulle fylle tomrommet.

 Men sannheten er at jeg denne uken ikke har gjort en "DRITT". Jeg har ikke hatt noe energi, lyst eller ork. Har egentlig bare gravet meg reir hjemme og" rømt meg bort" med serier.

Jeg får ikke gjort noe annet enn å ta en dag omgangen. Det kjennes ut som livet mitt står på pause.  Jeg savner han sååå fææælt.

 

#sistebilde

6

Don't worry....

  • Publisert 06.01.2016 kl. 16:33. Ligger i kategorien: Reiser

... about a thing, every little thing is gonna be alright. - Bob Marley

Det finnes ikke en bedre tid for meg, enn å høre akkurat disse strofene akkurat nå. Jeg tror aldri jeg har vært SÅ glad for noe i hele mitt liv, og samtidig SÅ trist for noe annet i mitt liv på en og samme tid.

Det hele føles veldig rart, og nesten litt vondt. Vanskelig. For det føles nesten litt feil å glede seg over det ene når jeg sørger over noe annet.

 

Men jeg ønsker likevel å dele det som jeg er SÅ glad for! Og det er at...Jeg skal til Jamaica!

Det er og blir første gang jeg skal reise utenfor Europa. Og det er fortsatt veldig lenge til. Nå har jeg likevel et lyspunkt å se frem til og glede meg over. Jeg tror at det kommer til å bli en uforglemmelig reise. Stressa-Ane skal pakke kofferten og ta livet som det faller seg..  Nyte livet, drikke drink fra kokosnøtt og høre reggeatones i bakgrunnen. Ja, for det er noe av det jeg ser for meg. Iiiiih! Og tenk om jeg kommer hjem med rasta eller dreads? Who knows? ;P

Denne reisen hadde vært helt umulig om jeg ikke hadde hatt gavmilde familiemedlemmer som har gitt meg overveldende bidrag i julegave. Så langt er det bare flybilletter som er i boks, og det er mye igjen av reisen å planlegge. Men dette er et steg mot drømmereisen!


Her bombanderer jeg deg med bilder, men det var så mange fine at jeg ikke klarte bestemme meg. Jeg ville vise deg ALLE! De er forøvrig fra Ving. og foto er tatt av Jenny Unnegård.

Det var min glad-nyhet for i dag!

 

Har du vært der før?  eller har du noen tips og råd så mottas de med glede!  :D

7

La det klirre i glassene!

  • Publisert 02.01.2016 kl. 00:21. Ligger i kategorien: Hverdag

Hold fast! Her kommer et laaangt bildebonanza fra min nyttårsfeiringen!

Pyntet og klar for kveldens begivenhet. Håret er krøllet og paljettkjolen er på! ;)

Bordet for 4(5 med hunden,Sam) var vakkert dekket. Vi feiret sammen med Aleks og Caroline.

God rødvin ble servert

Bobler må med! og vertskapet, Sam lader opp før rakettene kl 24: 

Vi inntok hel HEL kalkun! Som smakte helt fortreffelig!

Skååål!

Magisk dessert; vaniljeis med pistasjkrem, pistasjnøtter og frukt. Sykt digg!

Hadde en uforglemmelig feiring. Takker så mye for alt <32015 har vært et bra år, og 2016 kommer til å by på STORE forandinger. Noen av de gruer jeg meg til, men de fleste til det bedre. Et stort steg for fremtiden. Jeg har tro på at det kommer til å bli bra! Og jeg gleder meg til alt som dette året har å by på.

Jeg håper du hadde en uforglemmelig feiring i går, og at du gleder deg like mye over tanken på det nye som jeg!

 

Godt nyttår!

alouise

"Change doesn't come unless you push yourself.."

Bloggdesign

Designmalen er designet og kodet av KvDesign
hits