0

Happy monday

  • Publisert 15.02.2016 kl. 19:29. Ligger i kategorien: Hverdag



Litt over kl06 i dag kvitret en fugl i øret mitt.. Den fuglen heter Sam, og han er egentlig ingen fulg, men en hund :)

Ingenting er som å stå opp til en liten tass som er verdens lykkligste av å se deg våken :D Vi har nemlig passet Sam i natt.

Siden har dagen i dag vært nærmest perfekt ! I den form av at jeg ikke har stresset i heeeele dag, hatt god tid til alt og hatt en utrolig flott dag på jobb!

 

Ukens første treningsøkt er gjennomført med 40 min på mølla og 30 min med styrkeøvelser - mage og rygg. Nå kan jeg innta kvelden og soafen med den BESTE samvittighet. :D

Håper det kommer mange lignende mandager fremover ;D og at din dag har vært like fin!

0

Throwback: En måned siden

  • Publisert 14.02.2016 kl. 19:02. Ligger i kategorien: Hest

Mens alle andre er ute å feirer valentines eller morsdag, så er det en liten sak til som har opptatt tankene mine i dag. I dag er det akkurat en mnd siden Astro dro fra meg.

Det er rart å tenke på at tiden allerede har gått så fort. Alle dagene uten han har vært så rart. Det har kjentes ut som at jeg har måtte lære meg å leve på nytt. På en ny måte. Det har jeg nesten også...

Det går ikke en eneste dag uten at jeg tenker på han.

Disse bildene er fra siste rideøkten våres sammen. Dagen før han dro. 


                                                                                                                                                       foto tatt av Andrea Ludvigsen

Reserhesten :D

Det var en nydelig vinterdag, med masse hvit snø og solen skinte. Alt var perfekt, uten om at jeg viste at dette var siste gang vi red sammen.

Jeg håper han har det bra der han er i dag. Jeg savner han. </3

 

Og siden det er valetines day i dag og morsdag, så håper jeg du tilbringer tiden med noen du er glad i. Pass på tiden dere har sammen. Den er uerstattelig.

3

Update: Morgenfugl

  • Publisert 10.02.2016 kl. 08:14. Ligger i kategorien: Hverdag

Hei, og GOD MORGEN! :D



Du husker kanskje jeg fortalte om morgenfugl-prosjektet mitt? 

Vel.. sånn her har det gått:

Dag 1: Opp og hopp! Spratt opp av sengen kl 05.30. På første ring!  

Selv om jeg var trøtt som en strømpe, var det utrolig deilig når jeg først kom meg opp, og fikk pisket litt kaldt vann i ansiktet. Det beste var at jeg hadde tid til å nyte en deilig kopp  te, lese blad, og ordne meg i behagelig tempo. Føle meg fresh! Ikke noe stress. 

Dag 2: Uff.. Jeg sliter litt med lakenskrekk. Det sier seg selv at skal du klare å komme deg opp om morgningen, og gjøre det til fast rutine, så må man ha nok søvn. Jeg kan ikke skryte på meg den egenskapen, og må innrømme at det jeg kom meg alt for sent i seng mandag kveld. Dette fikk selvfølgelig konsekvenser denne morningen.

Jeg kom meg opp ca kl 05.50. Fikk tid til å ordne meg i behagelig tempo. Ingen stress. Men morgenkosen med te og blad? Det kunne jeg se langt etter...  litt skuffa! 



Men som dem sier: Alle gode ting er 3, er det ikke?

 

Dag 3: Altså i dag! I'm back om track! Opp og hopp igjen kl 05.30! Og i dag har jeg rukket å spise chiapudding, lage trenings-smothie, nyte en kopp te. Love it! 

Alt dette gir meg hvertfall plenty med motivasjon fremover til å bli en ekte morgenfugl! 

 

 

4

Stavanger, Heavy metal, Overleve

  • Publisert 07.02.2016 kl. 17:31. Ligger i kategorien: Reiser

Lurer du på hvordan en jente som meg overlever en hel dag og en hel kveld med 5 gutter gjennom en heavy metal-konsert?

I såfall... sånn ca sånn her så dagen min ut:

 


1 - Spiste en sen og god frokost. // 2 - Varmer opp med noen pils kl 14. // 3 - Skifter til riktig antrekk. Bandskjorta må på! ;)  // 4 - Mye stemning og HØYT volum på Manowar konsert. // 5 - Glad for at Joakim og jeg deler felles musikksmak og kan dra på opplevelser som dette sammen.  // 6 - Meg og guttakrutt! Det er gøy på tur når vi er en hel gjeng! 

// 7 - Joey Demaio, på scenen. Bassisten og låtskriveren i bandet.

 

Trikset er vel bare å være en veldig tolerang person, å være åpen for nye opplevelser og generelt er det kanskje en fordel å like sånn type musikk? ;)

Konserten var hvertfall RÅbra! Og jeg er så utrolig glad for at jeg og Joakim deler samme musikksmak! Hvis ikke tror jeg det kunne blitt litt utholdelig for meg å bli med. Hehe! Håper bare han ser like stor glede i det å ha meg med, som jeg ser på det å få bli med. Dette er fjerde gang jeg drar på Manowar-tur med "gutta", og som eneste jente. Det er alltid mye morro som skjer og turer jeg kommer til å huske lenge!

Også er det jo en fordel at du alltid har noen som løfter deg opp på skuldrene under konserten ;D SYKT GØY! :D

 

#Manowar #heavymetal #musikk #konsert

5

Dette hadde Stavanger å by på:

  • Publisert 06.02.2016 kl. 16:32. Ligger i kategorien: Reiser

For oss Oslofolk virker kanskje byen liten? Men den er både sjarmerende og innholdsrik.

Stavanger, har bydd på mye god mat og drikke. Det merkes på kroppen nåå.. *kremt* Hehe ;P


Jeg likte meg i disse stolene. Skaffe en i stua kanskje? :D

Da jeg var i militæret, på rekruttskolen i Stavanger, Madla, så hang vi alltid her når vi var ute på byen og hadde perm. Skikkelig 18årsbule - Smuget  :D Masse gode minner herfra! Har vrikka rompa på dette utestedet Hehe :D

Man blir jo litt sliten av å reise også. Tre hele dager på World cup skøyteløp, kjentes på kroppen..



26 North, en bedre restaurant som er nystartet i Stavanger. Her fikk vi servert veldig god mat og hadde kanskje tidenes servitør. For en service! Hadde virkelig sansen for han. Anbefaler virkelig  dette stedet hvis du leter etter et sted å spise i denne byen.

 

Vi kunne ikke dra til Stavanger uten å være ekte turister:

Ler meg skakk av bilde! Joakim daa. Jaaa.. -  han bommer med vilje ;'D

På Cardinal, er den baren i Stavanger hvor du finner all slags øl. De har et helt hefte av ulike øltyper du kan velge mellom. Kan tro Joakim var i øl-himmelen?! ;P

Klar for datenight med verdens beste mænn <3 Øl-mannen...

Vi spiste middag på Re-naa / Matbaren. Stedet har sanket gode matanmeldelser, så dette stedet måtte vi jo teste når vi først var her. Angrer ikke ett sekund på det valget. Veldig god mat :) Syntes likevel helhetsopplevelsen på North 26, var  litt bedre. Med servicen og alt.




Spiste den nyyydligste fiskesuppen jeg har smakt! :D Får vann i munn av å tenke tilbake på den.

 

På tirsdag kom "guttakrutt",  altså fire kompiser av Joakim (og meg) inn med toget fra Oslo. Den kvelden dro vi på Manowar-konsert i Stavanger konserthus. Jeg valgte å ikke ha med meg kamera denne dagen, så den forblir hemmelig :P Neida. Kanskje jeg kan lage sammen en liten collage med mobilbilder. Hvis du vil se da?

Var en helt sykt RÅ konsert! Dette var tredje gang jeg så de på norsk jord, femte gang jeg er på konserten dems.  Og vet du hva? Det var på min første Manowar konsert jeg møtte Joakim for første gang? :D:D:D <3

 

 

#Stavanger #visitstavanger #26North #Manowar #Stavangerkoserthus #Manowarinstavanger

 

2

Morgenfugl

  • Publisert 06.02.2016 kl. 09:24. Ligger i kategorien: Trening

Kl er litt over 09 på en lørdagsmorgen og jeg er våken HELT av meg selv. Frivillig!


Det hadde jeg aldri trodd :D

Vel gjennomført etter ukens andre treningsøkt i går kveld, dro jeg på jakt etter noe helt spesilet på veien hjem.

Nemmelig denne:


En NY vekkerklokke!

Jeg har lest den artikkelen på bildet over, og dette skal bli de kommende dagenes prosjekt! Starter allerede søndag. Veldig spent på hvordan det går. :O

 

Har du trua? :)

 

5

Tilbakeblikk på 2015

  • Publisert 05.02.2016 kl. 15:24. Ligger i kategorien: Blogg

De fleste laget noe lignende rett etter nyttår. Jeg derimot er litt på etterskudd, men jeg ønsker likevel et lite tilbakeblikk. Syntes det har vært spennende og lærrerikt for min egendel.  So here goes!:

Året 2015 er året jeg startet å blogge igjen etter en lengre pause. Jeg er en som føler jeg må å ha noe å drive med hele tiden. Bloggen ble derfor et tidsfordriv de gangene jeg ikke hadde alt "annet" å gjøre.  Det har tidvis blitt periode-blogging. Noen ganger har jeg blogget flere ganger om dagen, noen ganger bare en gang om dagen, andre ganger en dag i uka. Det har også vært perioder det har vært helt dødt her.  Målet når jeg startet opp igjen var egentlig minst en gang i uken, som ble til minst en gang om dagen. Likevel har bloggingen og pausene vært speilet av hverdagen og hvor hektisk den har vært. 




Jeg har karret meg opp på topplisten hele 2 ganger dette året. Noe jeg faktisk(har litt problemer med å si det) er litt stolt av. Første gangen var i Mai av dette innlegget, og andre gangen var i Oktober med dette innlegget. Det siste var rett å slett fordi Mathallen linket til bloggen min. Veldig gøy! 



Jeg har også "prøvd" å bli litt mer "profesjonell" Haha. Føler meg helt teit av å si det, men jeg har gjort et lite forsøk. Blant annet ved å skaffe meg div kamerautstyr, opprettet Instagram til bloggen, gjøre research og planlegge i bittelitt større grad.  Nå er jo dette en livstils blogg, og jeg er egentlig lysten på å gjøre mer "øyeblikks-blogging". Men det er ikke så lett i en hektisk hverdag. 

 

REISER i året som har gått- Jeg har også vært så heldig å fått reist litt, selv dette året også!

Tallinn, tok jeg turen til i april. Den var jobbrelatert, men det ble rom for både shopping, hygge og spa.





Budapest   -  Da Joakim lurte meg trillrundt!! Jeg trodde vi skulle tilbringe ferien på Rondane med myggspray, turklær og fiskestang. MEN neida! Luringen hadde lurt meg trillrundt og overrasket meg med tur til Budapest i bursdagsgave. Bare få dager før vi skulle dra. Det ble stress med pakkingen hehe!

Den creepy konvolutten Joakim lurte meg med... Holdte på å pisse i buksa.  

DCIM\100GOPRO


Budapest er en by jeg forelsket meg i. Jeg viste aldri bilder derfra, men her fikk du jo se noen ;)

Til Stockholm på jentetuuur!  Min kjære, Lisa, bor i Sverige. Det var på HØY tid å besøke henne. Turen ble helt klart et uforglemmelig minne! :D



Også avsluttet vi året på Skeikampen!

Som var julegave fra Joakim denne jula! Det fantes ikke et snøfnugg å se hjemme, så da reiste vi likegodt bort i romjulen for å finne det. Snø fant vi!  Kunne ikke fått noe bedre! Med skiløyper, alpint, SPA og kanefart! <3






NEDTURER OG OPPTURER - Astro, måtte hasteflytte fra sommerbeite. Dette var en veldig tøff periode fordi han ikke hadde det helt optimalt noen av stedene og hadde blitt angrepet av en annen hest. Som følge av dette bli han også syk for første gang siden jeg har hatt han. Og det er uten tvil en helt forferdelig følelse. Kan vel si at 2015 har vært det året som har bydd på flest utfordringer for meg som hesteeier.  Vi har vært gjennom låsninger, hovbyll, betennelser og lymfangitt. :( Heldigvis har han blitt friskmeldt fra alt og vi har kommet oss gjennom det :D



I Juli deltok jeg igjen på 5km løp. Denne gangen klarte jeg å "lure" med meg Joakim. Jeg slo tiden fra året før. Kjempe mestring! Og jeg akter å være med engang til! Vil slå målet mitt, om ikke forbedre løpetiden og resultatet enda bedre. Det hadde vært så gøy!



Siden sommeren 2015 har vært tidenes dårligste sommer (på så lenge jeg kan huske) så ble ikke årets første bad før laaangt ut i Juli.  



Det tok 9mnd med alt for lite søvn, alt for mange gjøremål, indre stress, aktivitet, ansvar og trening før jeg gikk på en smell. Jeg ble utslitt og syk. Kroppen sviktet og nektet å adlyde. Jeg gjorde noen "grep" for å komme meg på beina igjen. Reduserte trening og gjøremål betraktelig.  Prøvd å være sunn, innføre masse grønt, mindre sukker og karbohydrater. Ting har aldri blitt helt bra, men jeg tror på forbedringer i 2016. 

FAMILIE  - Broren min ble hele 14 år og kom i stemmeskiftet i år. Det er så rart hvor fort tiden går.  Lillesøsteren min ble 17 og nærmer seg 18 år!!! Sykt! Hun har dessverre vært plaget av bihulebetennelse og kyssesyken dette året. Jeg merker at omsorgsfølelsen og savnet etter søsknene mine er blitt større. Behovet mitt for å ha mer hverdags-kontakt med dem er blitt stor, men det er så vanskelig fordi de nå er i en alder som har heeelt andre ting på agendaen og ting som opptar dem. Heldigvis har vi Snapchat! For meg selv, har familietid blitt enda viktigere for meg enn det noen gang har vært. Har liksom ikke innsett det på samme måte før nå..



I sommer passet vi hunden, Sam. Det ble enda tydeligere for meg at ønsket om egen hund er stor. Likevel har jeg kommet frem til at jeg vil vente litt. Jeg trenger en tid hvor jeg har kun meg selv å tenke på, uten å ha ansvar for noen eller noe annet. Den følelsen er noe jeg ikke har hatt før.. Ikke siden jeg var liten i så fall. 





Joakim og jeg hadde også vært sammen i hele 4år i sommer. Noe jeg glemte helt, før lenge etterpå! Hehe. Uansett er det noen av de fineste årene i mitt liv <3



TRENING - Da sommeren nærmet seg slutten og Astro kom hjem fra sommerbeite, så kom vi ENDELIG ordentlig i gang med dressurtrening. Mål og motivasjon var på topp. Egen trener og faste treninger kom endelig på plass!!!! Jeg var så GLAD og sulten på resultater! 



Det at jeg trente en del styrke og kondisjon ved siden følte jeg gav resultater på hesteryggen også! ;)



2015 har lært meg å verdsette hvert sekund av livet og mennesker rundt meg mer enn noen gang. Jeg er blitt mer redd og engstelig for hvor skjørt livet er. Redd for de jeg er glad i. Jeg har innsett at de kan være borte, skadet eller syke på null komma niks.  At livet kan forandrer seg brått og fort.



"Memento mori" har blitt et betydningsfullt ord for meg, som jeg prøver å leve etter hver dag.  For at jeg ikke skal ta livet forgitt. For å gjøre det beste ut av livet mitt, og for å nå mål jeg setter meg.

Mot slutten av året tok jeg mitt livs vanskeligste avgjørelse. Da eierskapet mitt til Astro, ikke var/ble som jeg hadde blitt forespeilet måtte jeg gå noen tankerunder med meg selv. Jeg måtte finne ut hva jeg var villig til å akseptere, hva jeg kunne forvente, leve med eller svelge. Valget jeg falt på var det vondeste, men jeg måtte stå for premissene mine.  Fortsatt noe av det vanskeligste jeg har gjort. Hjernen og hjertet har kjempet en kamp mellom fornuft og følelser hver dag frem til han dro.



Jeg har har aldri vært spesielt opptatt av nyttårsforsetter, og klisjeen med at nytt år gir nye muligheter, blanke ark o.l. Nytt år for meg har bare føltes som en fortsettelse på det "gamle" og eneste forskjellen er at det står et nytt årstall på kalenderen.

I år føler jeg det likevel annerledes. I år føler jeg det litt som klisjeen, nettopp fordi jeg tror at året 2016 kommer til å bli det året jeg stod i et veikryss og valgte en ny vei.

 

 

P.S året 2015 var forresten året jeg endelig lærte meg å padle i oppoverbakker på langrennsski!! :D HEHE (det var egentlig et mål i 2014, men jeg klarte det først året etter) 

alouise

"Change doesn't come unless you push yourself.."

Bloggdesign

Designmalen er designet og kodet av KvDesign
hits