0

Noe du ikke visste!

 • Publisert 18.03.2016 kl. 16:25. Ligger i kategorien: Blogg

Har de siste dagene befunnet meg på Sørmarka kurs og konferasesenter.

For det er nemlig en ting dere ikke vet om meg...    og det er at..Jeg er fagorganisert! - og et ganske så engasjert medlem!

Det har seg sånn at jeg har verv som plass-tillitsvalg i min seksjon, men jeg sitter også i styret som ungdomskontakt i  hele organisasjonen jeg jobber i. 

Det fører selvsagt med seg det å delta på møter og arrangementer i regi av foreningen, og det er det jeg vært på nå. Jeg får møte mange spennende mennesker og kan bygge et spennende nettverk.

Det å være UNG og FAGORGANISERT i dag, er ikke noe som kommer på samlebånd. Det er alt for få unge mennesker som organiser seg, og det syntes jeg er leit.

 

Husk at det er fagforeningen som har kjempet for at vi skal ha:

 • Helg
 • Ferie
 • Permisjon
 • Arbeidstiden vår
 • lønn
 • OSV..

Disse goden kommer ikke av seg selv, de er blitt kjempet for

 

Og husk at de må vi forsette å kjempe for! :D

4

Tror ikke jeg har hylt så høyt i hele mitt liv

 • Publisert 15.03.2016 kl. 20:48. Ligger i kategorien: Blogg

På søndag var vi i Holmenkollen hele dagen for å få med oss den siste konkurransen i  VM -skiskyting. Og FOR en dag det ble!!! :D

Det har vært så spennende og altoppslukende for min del at det er nesten godt at VM er over. Selv om en del av meg syntes det er litt trist også. Det blir liksom litt tomt etterpå. Så mange dager med så mye stemning, jubel, spenning, kanskje noen små skuffelser, men mest av alt masse gleder! Det er alt over nå...

Heia Norge!!!

DCIM\100GOPRO

Vi var på plass ca kl 10 for å sikre oss the BEST SPOT. Trodde vi...  med utsikt til stadioen, tett på løypa og i nærheten av en skjerm. Ordna oss til med trestubber til å sitte på. Det vi ikke forutså var at folk er så ego og lite gjennomtenkte at de stelte seg opp forann alle de som hadde kommet og plassert seg tidlig.  Tilslutt så vi hverken løypa, stadioen eller tv-skjermen, så da var det bare å pakke oppgitt sammen og finne seg en ny plass.

Trestubbene vi ordna til å sitte på(Rettelse: Joakim, ordna):

Vi endte her:

Rett foran dassene  :O

Er ikke et skiskytter-VM uten Solosuper og Norskeflagg.

DCIM\100GOPRO

Merkelig nok ga ikken dassene heeelt den rette stemninga, selv om vi fint så skjermen derfra. Så vi endte med å flytte oss eeeenda en gang. Buuu

Heldigvis endte vi opp på en alright plass tilslutt :)

Så kom Caroline og Aleks også. Og da ble enda hyggeligere!  ;D

Flytting av plassering eller ei! - Når duellen mellom Johannes Thingnes Bø og Martin Fourcad gikk for fult etter siste skyting var det ingenting annet som gjaldt.

FOR en opplevelse og spenning! Jeg tror ikke jeg har hylt så høyt i hele mitt liv. Og det ble GULL! HURRA!

Den lykkefølelsen kan jeg leve på en stund til. I alle fall frem til pååååske :D

2

Blomkål- og brokkoli pizza

Siden jeg snakket så varmt om blomkål- og brokkoli pizzaen for en liten tid tilbake, så har jeg fått spørmål om oppskriften. Det florerer av ulike oppskrifter på nettet, men her kommer jaggu EN til. Min er en blanding av ulike oppskrifter jeg fant på nett.

Så her kommer min hjemmesnekkra oppskrift:

For en pizzabunn:

1/2 Brokkoli

1/2 blomkål

2-4dl Havregryn

2 eggehviter

3ss olivenolje.

 

Forvarm ovnen på 200grader. Skjær brokkolien og blomkålen i passe biter. Kok grønnsakene lett opp slik av de er myke. Hell av vannet og mos bitene sammen med resten av ingrediensene(Havregryn, eggehviter og olivenolje) med en stavmikser. Vips så har du grønnsaksdeigen! Den er litt løs, så klatt den utover på et ferdig smurt bakepapir. Fordel røren med en våt sleiv eller slikkepott, slik at grønnskaksdeigen ikke fester seg og blir fordelt gjevnt over bakepapiret. Du kan selv velge om du vil ha rund eller kvadratisk pizzafasong ;)

Stek så pizzabunnen i 15 minutter, før du tar den ut og vipper den over på et nytt bakepapir som også er ferdig smurt(den skal forstekes på begge sider). Stek i nye 5 minutter på den andre siden.

Mens pizzaen forstekes har du tid til å lage pizzasaus og gjøre klar pizzatopping.

Pizzasaus:

Ca 4ss.tomatpure

Ca 3ss. sukkerfri ketchup

1/2 rødløk

2 hvitløksfedd

3-4 blader fersk basilikum

Salt

Pepper

Toscana mix  evt annet krydder du foretrekker ;)

Bland sammen tomatpure og sukkerfri ketchup til en tomatsaus. Finhakk rødløken, hvitløken og basilikum å bland det inn i tomatsausen. Smak deg frem med krydder, salt og pepper :)

 

Forslag til topping:

Pepperoni eller Spekeskinke

Revet gulost

Fersk basilikum

Pinjekjerner

Mozarella

Soltørket tomat

Du velger selvsagt topping selv, men om jeg kan få anbefale noe så ville jeg testet det jeg har listet over. Yummi Yummi Yum!  På pizzaen jeg har laget er den half/half med pepperoni/spekeskinke(Jeg og Joakim klarte ikke bli enig om en av de ;´D) Når toppingen er klar og de siste 5 minuttene i ovnen har gått, tar du ut pizzadeigen fra ovnen og smører på sausen. Deretter strør jeg revet ost over, fordeler alle toppingen uttover pizzaen(uten om basilikumen). Så skal dette steke sammen i ovnen i nye 15 minutter.


Når pizzaen er klar, skal den være sprø og fin. Topp tilslutt pizzaen med fersk basilikum og ha gjerne en frisk salat til ;)

 

Voila! Super sprø og deilig sunn pizza!

 

 

 

#blomkålogbrokkolioppskrift #sunnpizza #sunnmat

5

Se hva jeg våknet opp til i dag!

 • Publisert 11.03.2016 kl. 19:41. Ligger i kategorien: HverdagJeg var så trøtt i øya at jeg ikke engang la merke til lappen. Det var først når jeg fikk summet meg og skyldt ansiktet med kaldt vann at jeg oppdaget den.. Snakk om zombietilstander :D

Uansett ble jeg utrolig glad! Og litt letta. Det ble litt sent i går etter yogatime og takeaway-mat med en venninne på kvelden i går. Da var det ikke matpakkesmøring som stod høyest på ønskelista når jeg kom hjem.

 

Hadde ikke Joakim vært såååå snill, så hadde det ikke blitt mye mat på meg i dag :D <3

2

Random

 • Publisert 10.03.2016 kl. 14:15. Ligger i kategorien: Hverdag

Åååh jeg dør!!!

Etter at jeg har begynt med morgenfugl prosjektet mitt (som btw går veldig bra om dagen, yey!), så har jeg og Joakim fått litt ulike døgnrytmer. Jeg legger meg tidligere enn han, og står opp før han. Desverre så går dette litt på bekostning av hverandres søvnkvalitet fordi den ene eller den andre vil på et eller annet tidspunkt bli litt forstyrret når den andre er våken og den ande prøver å få sove i fred.

Uansett... I går la jeg meg noe før Joakim, og selv om jeg har sovnet, så har jeg tydlig merket at noen var våken i rommet.

For i dag sendte Joakim meg denne sms'en når jeg var på jobb:

"Så tar du bort all innmaten.

Førerkortet ditt koster bare 100kr, førerkort for skiløyper altså...

Da kan du bare ta kaffelatten.."

Han spør videre:

- Vet du hva disse setningene er tatt fra?

Jeg forstår ingenting og svarer:

- Hæ nei? Hva er det?

Joakim:

- Det er fra samtalen vår i går. Jeg skrev ned det jeg husket at du sa etter du var ferdig. Haha. Du snakket masse i søvne. Random!

 

Nå dør jeg av latter og skjønner greia! For noe RANDOM røvel jeg har skravla. Førerkort for skiløyper???! Haha! ?! :D  

JA, nå vet du hva jeg tenker på om natta...

Førerkort for skiløpyer og kaffelatte! hehehehe

2

Ny uke, nye muligheter

 • Publisert 08.03.2016 kl. 14:01. Ligger i kategorien: Trening

Hei og Hopp! Forje uke ble ikke helt som tenkt på treningsfronten. Jeg var helt ødelagt i kroppen etter skiturene fra helgen før, og vi hadde egentlig tenkt å gå på ski i helgen som var også. Fra Oslo til Hakadal faktisk. Men det ble desverre ikke noe av. Motivasjonen for sofaen og skiskytter VM på tv var mye større! Hurra for et gull og to sølv btw!! :D Derfor ble det bare to dvassene treningsøkter. Buhu!

Denne uken derimot har jeg større ambisjoner! Slik er denne ukens plan: 

 

Mandagsens økt er allerede vel gjennomført, og straks bærer det av sted til Sats Elixia for dagens trening!

 

Senere i dag skal jeg gå i 8.marstog. Gratulerer med dagen alle kjære fine kvinner! 

6

Birdie Birdie

 • Publisert 03.03.2016 kl. 06:34. Ligger i kategorien: Hverdag

Klokken har rukket å bli litt over halv  7, men jeg var oppe allerede  kl 05.30 i dag.

På den tiden har jeg rukket å spise en liten frokost og drikke en kopp te, og rett å slett bare slappet av :) Kooost meg.

Nå er planen å tre på seg joggeskoa. Tredemølla here I come! Men først skal jeg spasere i den friske morgenluften og gjennom all den nye snøen som har kommet :D

 

I dag starter forresten Skiskytter-VM med mixed stafett! Hvis det er av interesse? Jeg vet at jeg skulle ønske jeg kunne være der i dag hvertfall! Desverre så jobber jeg sent.  Ha en fin dag!
 

2

Sunn pizza

Jeg hadde egentlig aldri trodd at jeg skulle lage dette, men overraskelsen ble stor da jeg prøvde. Egentlig hadde jeg ingen forventinger om at dette skulle være noe godt. Blomkål og brokkolig-pizza? Men GODT? - det var  bare forordet! Helt nyyydelig var det! Så dette blir en ny hit på menyen min fremover.Har også fått gjennomført en liten mobilitets økt på stuegulvet i dag. Yey! Har vært dårlig på treningsformen denne uken etter at jeg gikk så langt på ski i helgen. Det virker nesten som at de kilometerne har satt en liten demper for treningsformen. Men men.. Bedre sent enn aldri? I morgen satser jeg på å klinke til. En hard intervall økt kanskje? - Hope so!Nå er det god natt fra denne jenta. Skal være morgenfugl i morgen ikke sant? :D

 

Ses vi kl 05.30?

2

Update!

 • Publisert 01.03.2016 kl. 20:54. Ligger i kategorien: Hverdag

Etter å ha tilbakelagt hele 6,4 mil totalt denne helgen, så gjør det fortsatt litt voondt. Hehe! Kan ikke skryte på meg å ha gått overdrevent mye på ski denne vinteren, og da kjennes det utrolig i kroppen når du først gjør det!

Uansett deilig for kropp( ja, det er sant) og sinn!

Det kjennes egentlig mest ut som jeg har vært på ferie. En hææærlig lang ferie hjemme i Hakadal. Selv om det bare var en helg.

Utrolig kjedelig å komme hjem igjen.  Hei til støvsuging, baderomsvask og middagen må lages selv.. *kremt, host* Vi (jeg og Joakim) er virkelig bortskjemte når vi er på besøk hjemme.. :D

alouise

"Change doesn't come unless you push yourself.."

Bloggdesign

Designmalen er designet og kodet av KvDesign
hits