0

Når alt er over

  • Publisert 26.05.2015 kl. 00:54. Ligger i kategorien: Hverdag

haha jøjjemei! Jeg skulle vært i seng for leeeengst! Men jeg har vært ute å spist med en kjempe fin gjeng! Også kom jeg hjem til dette: Lesertallet har steget til værs og det er SÅ gøy!!

Jeg vil bare si tusen takk for at du har trykket deg inn hit :D


-Bilde fra feiring og rekebord i hagen på Lørdag-

Jeg kan vel runde av dagen med at denne dagen har vært PERFEKT! Jeg har gruet meg sånn til denne dagen, I frykt for å være alene, frykten for å bli eldre, men den har vist seg å bli fantastisk. ♥

 

TUSEN TAKK!

2

Rundlurt!

  • Publisert 25.05.2015 kl. 16:23. Ligger i kategorien: Hverdag

æææhæ jeg har sånn sommerfugler i magen! Jeg har blitt lurt trillrundt. Jeg har i ukesvis trodd at jeg og Joakim skulle på hyttetur til Rondane i ferien. Jeg har vært HELT innstilt på dette, og begynt å forberede turstier. Jeg har gått rundt å tenkt på fiskevann liksom.. haha GLEMT DET!
I dag fikk jeg bursdagsgaver etter frokosten. Den ene pakken etter den andre (alt fra Joakim) Jeg fikk undertøy, ny bukse og dødstøff 50-talls bikini. Kunne ikke forvente mer.Luringen selv, sier: "det var noe til deg i postkassen" etter at han har tatt en titt ute for å kjenne på temperaturen.  "åh?", svarer jeg. "Har du en hemmelig beundrer" tøyser Joakim. Jeg skjønner egentlig ingenting. Jeg fatter ikke engang noen mistanke. Jeg åpner konvelutten hvor det står "Til Ane".. uten noen avsender. I den ligger det kun en liten hvit boks. På størrelse med en fyrstikkeske.. eller kanskje pittelitt lengre og tynnere, men samme det.  På den står det "spill meg" . Jeg skjønner ingenting. Jeg åpner esken og ser at det er en minnepenn.Ok. nå får jeg hetta! Jeg ser på Joakim.  "er det du?  Du lover at dette ikke er deg?"   Jeg vet ikke lenger om dette er en spøk eller om det er alvor. Jeg tenker "det er Joakim, det er Joakim" men han nektet og hadde stoneface. Han virket oppriktig ærlig. Paranoid som jeg er, nektet jeg plent å spille den av, så Joakim tok den å satte den inn i macen for meg.

Der lå det en fil som het: Til Ane.  Joakim trykket på play:

Jeg hadde så mange rare følelser på engang. jeg tenkte "hæææ hva er dette?" , "dette må jo være, Joakim"  Jeg var blitt så skremt, og jeg visste ikke hva jeg skulle forvente. Til slutt skjønner jeg hva jeg ser, men hodet er ikke med. "skal vi ikke på Rondane likevel?" -spør jeg. hehehe VI skal til BUDAPEST!!! :D

 

Jeg skal til Budapest!! Den luringen der har klart å LURE meg TRILLRUNDT.. leeeenge!

Jeg skal til Budapest! Med verdens snilleste og hemmeligmaker-mann!

3

Wishlist for my birthday

  • Publisert 24.05.2015 kl. 22:11. Ligger i kategorien: Blogg

I går feiret jeg 27årsdagen min med noen jenter. Været var som bestilt, og vi hadde rekebord og drakk hvitvin i hagen. Nammis!! Er så sjelden jeg spiser reker, og det er jo såå godt! Vi satt ute til solen forsvant, og pakket oss inn i pledd. Til slutt måtte vi kaste håndkle og beveget oss en liten tur inn i varmen, før vi dro videre mot Akerbrygge og var på Vérité - Vinotecas og cocktailbar. Her  LOVER jeg deg de beste drinkene i hele Oslo!! Vi snakker ikke vanlige longdrinker, men drinker i alle rare fasonger du ikke har smakt maken til før. Virkelig verdt en tur!

Hadde en suuuuuper dag, kveld og natt. Takketvære fine jenter og gutta bak bardisken på Vérité. You made my day! ♥


 Som "bursdagsbarn" er det jo lov å ønske seg noe så her er noen av mine bursdagsønsker - av den matriellesorten da..  

En liten blanding av interiør, skjønnhet, hobby og trening.  Iiiiiih NÅ er jeg så spent på morgendagen...  1 år eldre på baken!!

 

Var det noe her du kunne tenkt deg? :)

 

 

6

Ja, vi elsker!

  • Publisert 19.05.2015 kl. 20:53. Ligger i kategorien: Hverdag

Ja, dette ble vel litt på etterskudd? Ville likevel vise dere litt av antrekk og noen småglimt fra Nasjonaldagen.

Her er noen Snapshots fra selveste dagen


Vi skulle jo på død og liv spise ute denne dagen. Hehe Det ble jo litt kaldt, men vi rustet oss opp med pledd og puter. Vi rakk akkuratt å spise opp maten før det dusket ned. Flaks! Men skal man grille så skal man grille. Og er det 17mai, så er det 17mai. ;)

 


 

Bilde av meg og Jinxers (katten), Hun måtte jo være med hun og :)


Antrekk klassisk. Skjørt &Other Stories  Bluse Forever 21 Hårsløyfe Gina Tricot


Det var litt fra den dagen. I dag har vi "feiret" at Joakim har overstått en(av 4) eksamen. Han har jobbet hardt den siste tiden, så det var på sin plass å unne oss litt ekstra luksus ala Joakim and Ane-style, nemmelig burger på Døgnvill. <3 Elsk, elsk, elsk! Tror ikke jeg overdriver når jeg skryter av stedet. Burgerene er såå digge, og til nå har jeg bare opplevd effektiv og hyggelig service der. Selv på dager med stappfull restaurant. Sjekk gjerne ut nettsiden deres HER.

Det var litt fra denne fronten :D Håper du har hatt en fin start på uken?!  Vi ses plutselig ♥

2

Mai, du skjønne milde

  • Publisert 16.05.2015 kl. 18:23. Ligger i kategorien: Hverdag

Er det EN måned jeg elsker, så er det virkelig Mai, og alt som følger med. Det har igjennom hele oppveksten vært denne måneden som har inneholdt flest høydepunkter. Det å kunne gå i lettere klær, handle nye penklær, og ferie 17-mai. Blomster og knopper som spirer og gror. Blomstene på trærene og hvitveisen ligger meg nært til hjertet. Da jeg gikk på barneskole var jeg drillpike i korps, og det var i Mai alt det store i den forbindelse skjedde. Jeg tar meg den dag i dag i å marsjere i takt med trommene i korpset. Sist men ikke minst fyller jeg år i Mai. Nå skal jeg ikke legge skjul på at jeg med tiden begynner å bli mer panisk rundt tallene jeg fyller, men jeg har beholdt en barnlig side av meg selv, som den dag i dag kriiibler i magen bare av tanken på bursdag. Jeg sover nesten ikke natten før i spenning av hva dagen venter.I år føler jeg det desverre annerledes. Jeg føler meg nesten mer deprimert.  Mye mulig er det bare fordi jeg er en smule bortskjemt. Jeg elsker å få positiv oppmerksomhet, og på bursdager er jo dette LOV (hvertfall i min verden). Jeg har i de fleste år alltid hatt planer og opplegg rundt mine bursdager. For ikke å glemme 17Mai. Jeg elsker å invitere venner og kjente, både for mitt eget ego, men også for å gjøre noe hyggelig og gøy for andre rundt meg. Ikke minst en unnskyldning til å kunne treffes i en hektisk hverdag. Eller det å være med på ting og happenings når det skjer. Bare å bli invitert gjør meg lykkelig!

Jeg vet ikke om det usikkerheten, selvtilitten, min egen feil, eller andres. Om jeg bare er bortskjemt eller egosentrert.. men for vært år føler jeg at det blir mindre og mindre av happenings -Flere og flere takker nei. Og færre og færre inviterer. Jeg lar meg påvirke - negativt. Feil eller rett, så tenker jeg det er MEG det er noe galt med. At jeg har gort noe feil.  Hvorfor er du ikke mer positiv  enn det tenker du? Jo, jeg skulle ønske jeg var flinkere til å backe opp meg selv, peptalke, ikke la meg påvirke, tenke positivt, finne positive løsninger, se andre alternativer eller se det beste med situasjonen. Ta mer iniativ. Ikke ta det så høytidelig. Bare være og være glad.

Men det er desverre et punkt. Et veldig sårt punkt inni meg som føler seg lei seg, ikke god nok og ensom.

4

Release av Slektas Svindyre

  • Publisert 14.05.2015 kl. 22:44. Ligger i kategorien: Hverdag

Jeg må bare starte med å få si at dette innlegget ikke er reklame/annonse. Det er ment som et innlegg om min personlige opplevelse/en hendelse fra min hverdag.


I februar  i år reiste alle gutta fra bandet OnklP & De Fjerne Slektningene til Cognac i Frankrike. De var blitt invitert av Larsen Cognac til å eksperimentere og smake seg frem til en helt egen favoritt-Cognac. I forbindelse med dette var jeg og Joakim i går så heldig at vi fikk delta på releasefesten til denne imponerende cognacen: Larsen Cocnac - Slektas Svindyre.

Da vi ankom utestedet Postkontoret, hvor festen holdt sted, ble vi mottat med 3 drikkebonger og et drikkehefte. Her var det bare å glede seg! Heftet inneholdt en oversikt over 6 forskjellige drinker- Alle med Slektas special limited edition Cognanc som ingrediens. Hver drink var oppkalt av enten låter eller medlemmer av bandet, som f.eks "Tommy Manboy"og "styggen på ryggen" - Alle kjenner jo den låta!

Underholdningen bestod av et Calypso band som spilte egene låter  med innslag av litt Jaa9 og OnklP's strofer.. 

Cognacen gikk også nylig til topps i  Dagens Nærligsliv sin kåring av kjendisdrikker.


Kvelden var super stas! Elsker at jeg og Joakim kan ha det så gøy sammen bare vi 2. Vi hadde det og veldig gøy med å se på mangfoldet av gjestene og å snakke med noen av de. Drinkene var også gode. Sååå gode at vi begge ranglet hjem i 1-2tiden. hehehe  Da vi kom hjem fikk vi i oss litt nattmat og begge sovnet tilfreds på sofaen.

 

Takk til Ole for at jeg fikk delta på et bra event! ;)

4

Pizza in the park

  • Publisert 11.05.2015 kl. 23:15. Ligger i kategorien: Hverdag

Hei og god kveld til deg! Mandagen er her og det er starten på enda en ny uke. Denne uken har jeg en viktig og spennende jobb forann meg, og det er super motiverende! Nå har det i tillegg vært den beste helgen på leeenge. Det er helt klart at været har gjort noe med meg, men det som har vært den størte oppturen denne helgen er at jeg virkelig har funnet roen og kost meg. Både i stallen , på jobb og hjemme med Joakim. Vi har sett flere filmer denn helgen og kost oss med god mat og vin. 

Helgen har bestått av nye mestringsfølelser, lærdom og nytelse. Jeg og Astro red på time for ny dressurtrener i går og det var veldig lærerikt. Det er dette som gjør det så gøy å drive med hest! I tillegg hoppet vi en HEL sprangbane på fredag - for første gang! På det høyeste 80cm. Et kick i seg selv! Oppdaget også nye muskler jeg ikke visste at jeg hadde ;)

Etter en så aktiv og innholdsrik helg, var det deilig å  kunne sette oss i parken å kose oss med litt pizza. Det var jo sååå nydelig vær i går. Og Joakim sitter bare å jobber med hjemmeeksamen om dagen, så han fortjente en ordentlig luftepause :)

 

 


 

 Some pictures from my Sunday:
mmmh pizza og Cola ass.. hehe

 

 


Vi har også sett mye filmer i helgen. Blandt annet: American sniper, fy søren! Den anbefaler jeg. Men nå eeeeelsker jo jeg militærfilmer til tusen.

 

Håper du også har hatt en nyydelig helg. ♥

2

så hvem er nå jeg?

  • Publisert 10.05.2015 kl. 19:53. Ligger i kategorien: Blogg

Velkommen til min blogg! Jeg er veldig glad for at du har klart å rote deg inn på den, enten det var ved en tilfeldighet eller om du er en av de som leser fast.

Kanskje kjenner du meg litt fra før, kanksje ikke. Jeg tenkte uansett at det kunne vært greit med en liten presentasjon -- Hvem er alouise? Altså meg.

 


 Litt om bloggen

Først kan jeg jo fortelle litt om historien bak bloggen. Jeg hadde aldri sett eller lest en blogg før sommeren/høsten 2013. Jeg hadde så vidt hørt om det, men likevel rukket å reflektere over "hva er det med blogg-greiene?", "Er det noe å lese?" , "Hva er det?" , "Hvorfor snakker folk hele tiden om det?" - og sist men ikke minst hadde jeg vel bare hørt om ROSA-bloggere. Ikke forstod jeg greia med det. Hjernedødt, var vel mitt forhåndsdømmende inntrykk - basert på andres meninger. Dette var som sagt det eneste forhold jeg hadde til ordet: "Blogg" frem til sommer 2013. Helt til den dagen jeg rotet meg inn på bloggen til TEGNEHANNE. For et sjarmerende vesen. Jeg elsket tegningene hennes, og historiene. Jeg sluket bloggen og jobbet meg igjennom alt. Dette ble morgningens høydepunkt, i kombo med en bolle og god kaffe. Beste start på dagen. Tegnehanne, gjorde så bloggmuren min ble revet. og døren åpnet seg på gløtt. Jeg var ikke like lenger så kritisk til ordet: "blogg" .

Etter dette har det ballet på seg! Egentlig ved ren tilfeldighet det også. Googlet "hjemmelaget blomkålsuppe" og VIPS, så var jeg inne på en ny blogg. Jeg ble helt fengslet av denne lette fordøyelige underholdningen. Og det har jeg vært siden.

Brått og overraskende lagde jeg min egen blogg våren 2014, da med en annen adresse  enn den i dag. Denne bloggen er i dag lagt ned. Dagens blogg (alouise.blogg.no) er min andre, og her kommer jeg til å blogge om hverdag, trening, ting som inspirerer og gleder meg. Og sist men ikke minst er det fare for at det blir et snev av hesteduft her inne også ;)  Jeg er trossalt ei hestejente.

 

Så var det litt om meg da..

Mitt navn er Ane, opprinnelig fra Nittedal kommune. Jeg har igjennom oppveksten bodd på en del forskjellige steder pga skilte foreldre. Vålerenga (Oslo), er det jeg annser som stedet jeg kommer fra. Ikke fordi jeg ble født der, men fordi dette er det stedet jeg føler jeg har mest tilhøringhet til. Her bodde jeg fra jeg var 12 -18 år.

Jeg ble født på en solfylt Mai-morgen i 1988. Nærmere bestemt 25 Mai. Jeg har en flink og trygg pappa, en snill og alt givende mor.  Med på kjøpet har jeg også fått gleden av å få to yngre søsken (halvsøsken, men tenker ikke på dem som det), disse er jeg UTROLIG glad i.

Sommeren 2009 var første gang jeg traff han som i dag er min bedre halvdel: Joakim. Men det var først sommeren 2011 vi ble ordentlig kjent og kjærester. I dag er vi samboere og bor i Oslos koseligste gate.
Jeg har drevet med hest siden jeg var liten, og sommeren 2012 ble jeg lykkelig eier av min første hest og beste venn: Astro Saint. Jeg har kjent han siden 2008, da hun som eide han før meg sto på samme stall som jeg red på. I 2010 ble jeg forytter for han og siden har hjertet mitt vært solgt. Astro og jeg connecter veldig! Jeg stoler på han og han stoler på meg. Aldri før har jeg opplevd en lignende kjemi med et annet dyr før. ♥

 

 


 

Så hva med fremtiden?Jeg vet ikke hva fremtiden vil bringe, men ønsket er å begynne å studere. Jeg drømmer om at Joakim, en dag skal fri og at vi har hele fremtiden sammen. klisskliss ;););) *kniis*  og at Astro kan være med meg enda litt til. Aller helst drømmer jeg om at han skal få lov å bli gammel hos meg.

 Så det var litt om meg... :) Spør hvis du lurer på noe.

 

Hvordan fant du frem til bloggen? Svar gjerne i kommentarfeltet ♥ Det vil gjøre meg KJEMPE glad!

alouise

"Change doesn't come unless you push yourself.."

Bloggdesign

Designmalen er designet og kodet av KvDesign
hits