4

Fy søren...

  • Publisert 30.06.2015 kl. 22:57. Ligger i kategorien: Hverdag

så digg det var å komme hjem nå! Jeg tror jeg til sammen har brukt fire timer på togreise i dag grunnet NSB!!! En togreise som normalt tar 22min en vei ble til 2 timer. Jeg holdt på å krepere! Det værste var at jeg stod en HEL time mutters alene på togstasjonen i GoKK! Jeg visste ikke om det noen gang kom noe tog... så da satt jeg der å blomstra da!Heldigvis kom det et tog til slutt! Skrubbsulten, lite kledd, sliten, lei!

Eeeegentlig startet denne dagen i dag nok så bra. Arbeidsdagen suste avsted, sola viste seg, og jeg har gjennomført en heftig intervall økt i dag - stolt av meg selv! Med både stigning på tredemølla, høyre hastighet og lengre økt.. IM PROUD! Til lørdag skal jeg nemlig...... løpe 5km løp! Det er nesten nøyaktig ett år siden sist, og jeg hadde jo håpet på at jeg i det minste kunne slå den lusene tiden jeg fikk i fjor. Dessverre har ikke trening blitt prioritert i det siste da ande ting har dukket opp, så vi få nå se på den saken! Jeg følte likevel en opptur etter dagens treningsøkt.

 

Nå venter en etterlengtet dusj og litt fòr!!! Ha en fin kveld!

8

Sun kissed & Homemade ice

I dag har vært en slik en BRA dag! Endelig har det kjentes ut som det har vært sommer på jorda igjen! Jeg befinner meg akkurat i dette øyeblikk på "landet" å nyter den friske lufta. Jeg har vært så heldig å fått låne en bil i dag, så jeg kunne kjøre til Astro, og komme tilbake hit. Han har det bedre ♥ Hadde egentlig tenkt å tilbringe natten alene i Oslo, men det slipper jeg NÅÅÅ. Hurra!  Isteden har jeg og Joakim vært på joggetur i solsteika og i skogen. Vi har blitt servert masse deilig frukt og smoothies av snilleste, Bente (moren til Joakim). Og om ikke så lenge skal vi spise deilig grillmat. Nom nom nom! I samme slengen tenkte jeg å dele en deilig og forfriskende is-oppskrift for dere! Den er veldig enkel og i tillegg SUNN! Flere fluer i en smekk!


Denne oppskriften rekker til 6 små is.


 

Du trenger:

4 dl Gresk yoghurt, Saften av 1 sitron, 2 fersken, 1 dl sukrinmelis, 1dl vann
Hvordan lage denne friske sommer-isen?

Skjer ferskene opp i biter, fjer steinen.  Klem ut saften fra sitronen og bland det med resten av ingrediensene i en blender eller med en stavmikser. Hell blandingen over i isformer. (Mine er fra TGR) og legg de i fryseren. De bør minst stå i 3 timer før de er klare, men helst over natten.

 

Enjoy the summer and this homemade ice!! ;)
1

Det går ikke så bra...

  • Publisert 26.06.2015 kl. 22:16. Ligger i kategorien: Hest

SÅ hvordan går det med Astro?

 

Dette er virkelig IKKE sommeråret for verken meg eller Astro.

Astro lever, og han blir heller ikke jaget eller angrepet som på det forrige beite. TAKK OG PRIS!  Han står og han spiser, men thats it. . "Dessverre" er de tre andre hestene han har stått med, så knyttet at de ikke akkurat har vært den største velkomstkomitéen. Han har derimot fått komme nærmere dem med dagene og i går når jeg tok han ut av beite, ropte de etter hverandre. Ellers har han stort sett stått minst 5meter unna dem. I går kom ei lita Shetlands hoppe som jeg har håpet på skal bli hans nye venn. Hvem vet?

De tidligere årene jeg har hatt han på sommerbeite har han kost seg sånn! Sååå mye at han nesten ikke har hatt lyst å hilse på meg. Kroppsspråket hans har tydelig sagt: " Du, NÅ er jeg faktisk på ferie her, så jeg ser helst at du ikke forstyrrer meg nå.."  Unntakene har vært når jeg har hatt litt godis eller han har sett mulighet til å bli klødd litt der han ikke kommer til selv :P Nåå kom han trippende mot meg og nærmest kastet seg over meg. ♥ Jeg er selvfølgelig hjerteglad for at han er glad for å se meg, men det er også vondt. For jeg vet han ikke hadde gjort det om han virkelig koste seg på dette beite, og det er hjerteskjærende for meg.

I tillegg har han hatt en runde med förutslett, men som heldigvis ser ut til å ha gitt seg nå. Det værste har kanskje vært at jeg oppdaget at han gikk urent. Jeg ble i går helt panisk  og var overbevist om at han var blitt forfangen. Han stod i rar stilling, var uren i gangen, ømmet i bakbeina og hadde varmegang/puls I ene bakfoten + litt fylling(hevelse).

Jeg ringte veterinær ASAP, og han sa "utfra symptomene jeg beskrev, kunne det være begynnelsen på mekanisk forfangenhet". Han hadde ikke anledning til å komme på kvelden I går, så vi avtalte at Astro skulle stå inne for natten, og at han skulle komme tidlig på morgningen i dag. Etter alt som har skjedd kjenner jeg at følelsene mine tar litt vell overhånd. Jeg sipper for alt som gjelder Astro, og nå så jeg for meg slutten.

Jeg var utrolig spent på hva som ville møte meg i dagtidlig. Heldigvis virket han litt bedre, og kvikkere. Veterinæren fant den vondeste hoven, og den har han fått betennelse i. Mest sannsynlig av kombinasjonen av at han er blitt barfot rett før beite, og at han startet det hele med å løpe nesten konstant fordi han ble jaget. Veterinæren ga han en "sprøyte" jeg ikke husker navnet på i dette øyeblikk.  Nå må Astro stå på boks i 3-4 dager, før han kan slippes ut på beite igjen.  I tillegg skal han få metacam i 7 dager.

 

Jeg er jo evig takknemlig for at det ikke var noe "verre" og at det er behandlingsbart, selv om "feriene" våres nå er blitt litt amputert, men jeg er også såå glad for at jeg oppdaget dette og at han ikke bare hadde traske rundt på beite  - da kunne han faktisk blitt forfangen.

 

Igjen forsøker jeg(Vi) å krysse fingrene.. La oss få en fin sommer da vell?!

Jeg elsker Astro av hele mitt hjerte - jeg får virkelig ikke satt ord på det. ♥

 

 

 

 

0

Sto.ckh.olm

  • Publisert 24.06.2015 kl. 18:33. Ligger i kategorien: Reiser

Day two in Stockholm

Ingenting er som å våkne opp til bra hotellfrokost! Noe av det beste jeg vet med å bo på hotel, og jeg kan ikke klage over frokosten på Elite hotel Adlon heller..Tror jeg trøkket i meg fire croissant biter.. hehe. Enda en natt uten så alt for mye søvn - endte med at vi sovnet litt til på hotelrommet etter frokosten. Regnet østepøste, så det gjorde egentlig ingenting. Det var nemmelig meldt sol fra kl 14.. og det ble det!!


 Crossiantene som lå der å ropte på meg.. hehe


Da vi endelig kom oss ut dro vi til Gamla Stan. Spiste tidenes minste og dyreste matbit! Selv om det smakte fortreffelig, følte vi oss ranet. Så jeg anbefaler ALDRI å spise der. Det er så turistifisert at jeg blir uggen. Spar magen til du kommer ut av den delen. Gamla Stan i seg selv er kanskje det fineste i hele Stockholm, så mener for all del ikke at du skal skippe spaserturen dit. Det er kjempe koselig der, og masse kule utesteder.
Mälarpaviljongen - mitt nye favoritt sted

Etter å ha trasket, og trasket + små shoppet litt, kom vi oss endelig til Mälarpaviljongen. En cafe/restaurant/bar ute på vannet. Når solen skinner er dette drømmeplassen. Her koste vi oss med smørbrød, jorbær og hvitvin nesten helt til solen begynte å gå ned.
Kvelden.. eller bør jeg kanskje si natten? Den ble i hverfall avsluttet på Berns. Her spiste vi nyyyyydelig middag. Alt fra den beste sushien jeg har smakt til andre deilige retter på rekke og rad. Kjekke servitører og hyggelig stemning. Det beste av alt var at fra vi kom til vi dro var stedet gjort om til et heftig utested. Lokalet er kjempe stilig da det bærer preg av gammeldags stil med lysekroner i taket. Det er også en rekke lokaler med forskjellig musikk.  Koste oss gløgg - Jentene på tuur. ♥

 

2

Walk in. Dance out.

  • Publisert 23.06.2015 kl. 01:31. Ligger i kategorien: Reiser

Egentlig kunne overskriften vært: sleep in, dance out! Det var vel  sånn det egentlig var. Jeg fikk to timer søvn på øyet, før jeg sto opp igjen fredag morgen for å rekke flyet til Stockholm. Akkuratt som om det ikke var manko på søvn fra før? Jeg fikk kastet med meg de siste klærene som fortsatt hang våte på tørkestativet og klappet igjen kofforten. Jeg rakk toget jeg måtte ta - AKUURATT på håååret.

Komatilstander og litt vin på gardermoen gjorde susen. Følte meg jo helt på rosaskyer... Helt til vi kom frem og landet I Stockholm. Da var det slutt. Vi snakker rødsprengte øyne ,hallusinasjoner og zombie-tilstander. Heldigvis fikk jeg sniket til meg litt søvn både på flybussen og en liten nap på hotelet da vi kom frem.  Lisa, som skulle møte oss I Stockholm, er kanskje det mest sprudlende menneske jeg kjenner. Og hun er veldig energisk når hun er I godt humør, så da gjelder det å henge på. Jeg var livredd for at mitt trøtte åsyn skulle ødlegge og sette en dempe for dagen til Lisa og Mamsen som også var med.
 

Vi bodde på Elite hotel Adlon, et 4-stjernes hotel som ligger svært sentralt. Her fikk vi tildelt junior suite for to netter. Selv det ble nesten litt trangt for tre rotete og jålete jenter. Liikevel veldig veldig fint, med verdens diggeste senger.  Soverommet var ovalt og kjempe høyt under taket med en nydelig lysekrone over sengen. Vi hadde eget "arbeid/og garderobe plass" + bad. Hadde håpet på  hvitre hotel-tøfler og slåbrok, men det var det ikke her denne gangen.. buhu hehe.Bobler og Tapas Style!


 

Lisa, steller I stand tidenes hotelrom-frokost ala Lisa  - Fyyyy så godt det var :D Helgen kunne nå bare begynne!

Vi bruker laaaang tid på suiten før vi kommer oss ut. Vi koser oss lenge med fingermaten, og vi har såå mye å prate om. I tillegg er vi så heldige som får hver vår gave av moren min.  Lisa får noe til leiligheten sin, og jeg får en liten tilleggsgave for bursdagen min på etterskudd. Fam Irvoll- hysj, jeg fargelegger! .. Har siklet på en sånn  leenge :D

 

ABBA THE MUSEUM

 


                                         Bildene over er fra innspillingen min av ABBA-låtene og under ser du litt av noen Super Stars!

 


Flere hvitvinsglass senere, vi snakker etter timer på hotelrommet, kom vi oss endelig ut døra. Med Abba the museum i kikkerten! Det var SÅ gøy! Virkelig et fengende museum, med masse forskjellige aktiviteter. Du kan både være mixer, opptre på scenen, synge inn sangene på plate og hold deg fast!!  - du kan høre på innspillingen din på nettet etter på! Jeg har ikke turt å høre på min enda. Hahaha!

Anbefaler absolutt å ta turen innom om du er/skal til Stockholm,  men er nok en fordel å like sangene dems da ;)  Jeg eeelsker de!

Kvelden videre dro vi ut å spiste middag og tok oss senere en tur ut..  Kvelden ble heldigvis ikke så fryktelig sen denne kvelden, selv om zombietendensene gav seg etter ABBA the museum. Walking in. Dancing out.

 

Mer fra Stockholm turen kommer i et senere innlegg - del 2.

0

Dramatisk beiteslipp

  • Publisert 19.06.2015 kl. 01:24. Ligger i kategorien: HestJeg vet ikke helt hvor jeg skal starte. Jeg har skrevet på dette innlegget minst 5 ganger nå. Det var først ment for å dele opplevelsen av beiteslippet, men nå har det skjedd nye hendelser på rekke og rad som gjør at alt har forandret seg. Vi reiste på mandag med lykkesus i magen, solen skinte, Astro oppførte seg som en drøm å gikk rett på hengeren. Han var så tilfreds da vi kom frem - det var så godt og koselig å komme til gamle stallen, Stall Granvold.


 

Kjære "lille" gutten min.(Astro) Det er ikke uten grunn at jeg elsker denne hesten. Han er så rolig, stødig og snill. En sikkelig koseklump som tar livet med ro og harmoni. For han er det mat og kos som gjelder. Det er det som er selve livet.   

Han er en klok mann med egen meninger, likevel er det sjelden han jasser opp ting og situasjoner.

Hvorfor skriver jeg alt dette lurer du kanskje?  - jeg kommer til det lengre ned.Husk at jeg er hos han og sammen med han hver dag - gjerne flere timer i døgnet. Vi trener sammen, vi er sammen, vi prater sammen, vi jobber sammen, vi er venner og samarbeidspartnere. Og skulle det skje han noe, så vet jeg ikke hva jeg skulle gjort. Han er min hjertesten.

En gang hvert år får han dra på sommerferie. Det er på denne tiden han får gå å "bare" være Hest - Astro's høydepunkt for å si det sånn. En gang i året på sommerstid reiser han på det vi kaller sommerbeite sammen med andre hester for å slappe av og bare kose seg.  På tirsdag var det såkalte beiteslippet for han og en annen hest. De skulle settes sammen med to andre hester som sto der fra før - Ei hoppe og en vallak. Normalt er det anbefalt å slippe alle hestene likt, men av ulike grunner har ikke det vært mulig denne gangen.

Jeg ble fortalt at denne hoppen og vallaken hadde rukket å bli veldig knyttet, og at han(vallaken) på død og liv ikke vil dele hun(hoppa) med noen av de andre. Vi hadde derfor laget en slagplan på hvordan vi best mulig skulle gjøre det - for alles sikkerhet. Jeg har aldri i mitt liv sett hester "sloss" før, og jeg må ærlig innrømme at jeg trodde det var en liten overdrivelse. Hvis ikke det var tilfellet, så trodde jeg i det minste at Astro, kanskje skulle være med å balansere og roe ned konflikten. Men SÅ rolig ble den ikke.....

Astro, vil jo helst bare kose seg med gresset...


 Cent, er glad for at Astro er der. De holder sammen og hjelper hverandre.Vallaken og hoppa.  Vallaken er ildsint på Astro og Cent. Her løper han å passer på hoppa "si" som om han var en hingst.


 

Vi stiller de alle fire i hver sin kant med god avstand og slipper dem likt på signalet  "klart". Astro, stuuper rett ned i gresset! hehehe Han bryr seg ikke om annet enn gress og får ikke med seg hva som skjer..  Ferie tenker han og aner fred og ingen fare. Det har jo ikke vært sånn her tidligere. Mens de andre går i tåttene på hverandre og begynner å jage... Det tok litt tid, men tilslutt oppfatter Astro, at det er noe som skjer...

Med to hester å tenke på klarer ikke Vallaken å ta de begge. Han må jage en og en. Dessverre er det nå Astro som får gjennomgå. :(:(:(

Astro, løper raskt og forsvarer seg med spark. Vallaken biter han - flere steder og tar tak i halen hans. Instinktivt kjenner jeg at jeg heier på Astro. "ta han". Men det blir helt feil. Jeg vil ikke at noen skal skade seg.

Jakten og kampen roer seg etterhvert ned. Det er varmt og de blir slitene alle sammen. Men det tar ikke lange tiden før det er på'n igjen. Vi tenker at det er lurt at de finner ut av ting nå, mens vi er der. Rang, posisjon og alt. Selv om jeg personlig syntes det var forferdelig å stå og se på. Jeg har da aldri sett noen "TA" hesten min før. Jeg kan love deg at det ikke er en god følelse.

Situasjonen roet seg ned etter hvert... Og vi håpet at det værste var over. Vi måtte jo hjem engang alle sammen. Men jeg må innrømme at jeg ikke sov godt den natten.

Astro og Cent, holder seg unna de to andre. De er jo ikke interessert i hoppa.. De vil bare kose seg på ferie de.


 

SÅ FEIL kunne vi ta. Mens jeg var på møte med jobben i går kveld, ringer telefonen. Det er ei av jentene som har hestene sine der oppe, sammen med Astro. Jeg tenker at jeg må ta den siden, evt ringe opp igjen når møtet var over. Men hun ringer og ringer og ringer og ringer - jeg skjønner at noe er galt. "there has been an accident..." sies det i røret.

Magen, suget, nervøsiteten. jeg vet ikke.. Jeg så bare bilde av Astro forann meg.

"Astro, is okay. Its Cent.."

Det hadde skjedd en ulykke med Cent involvert.  Han ble hentet og fraktet hjem. Det var ikke sjangs i havet at jeg lot Astro være igjen med de to andre. Hvis Cent dro, så måtte Astro dra også. Det var den eneste beskyttelsen han hadde - at de var to. Jeg tror det hadde kunne fått fatale konsekvenser hvis ikke. Astro har fått flere bitemerker og sår. Han er øm i halen. Heldigvis bærer han ikke så alt for store psykiske preg. Han virker fortsatt rolig, og er mest opptatt av mat. Raringen.

 

Jeg håpet sånn på at de alle fire skulle bli venner,  selv om jeg fryktet det ikke kom til å skje. Jeg håpet bare inderlig, inderlig at Vallaken kom til å roe seg, så de hvertfall kunne leve i to grupperinger side om side de neste to ukene. I fred og harmoni.

Det  var folk der oppe å sjekket de flere ganger i går. Vi måtte det, så det ikke skjedde noe alvorlig uten at det fort ble tatt hånd om. Desverre oppstod denne ulykken likevel som har gjort at Cent, Astro og til å med de to andre ble tatt med hjem igjen. Det er forferdelig trist. Jeg har ikke fått full oppdatering på helsetilstanden til den skadde hesten, men jeg skjønte det som at de er glad han er i livet. De hadde fryktet at han måtte bli avlivet på stedet. Nå er han iaf tilbake på stallen og får den pleien han trenger. Krysser fingrene for at han har det relativt bra (etter forholdene) </3

Astro har som sagt fått litt julig, med en del bitemerker. Noe fra første dagen og noen nye etter det. Det var vondt å ikke kunne kaste seg i en bil eller noe å komme på stedet når jeg  i går kveld fikk telefonen.

I natt har jeg nesten ikke sovet NOEN ting. Jeg har såvidt fått i meg mat igjennom dagen. Hodet mitt har kværnet og tenkt. Jeg har trukket i alle mulige tråder og benyttet meg av alle kontakter jeg har eller har blitt tipset om. Jeg har vært lei meg, sint, frustrert, så stresset at jeg ikke har fåt puste, jeg har gråtet og følt meg hjelpesløs. Heldigvis kryr også hestemiljøet av hjelpsomme sjeler ♥

Takket være snille mennesker, og spesielt min far - som stiller opp når jeg(Vi) trenger det mest, så har Astro i natt/ og i dag blitt tatt hånd om mens jeg ikke har fått vært til stede, og sist men ikke minst hjulpet oss så vi har fått flytte til et nytt sommebeite.  Det var ganske kritisk at vi fikk flyttet i dag, da jeg skal sitte på fly og reise om bare noen timer.

 

Vi klarte det! Nå står han her med 3 andre hester. Jeg krysser fingrene for at dette er stedet for oss i år, og at "lille" tassen min endelig kan slappe av å kose seg som først tenkt. Ikke minst at jeg også nå kan senke skuldrene mine og føle meg trygg på at han har det bra.

 

Nå skal jeg til Stockholm om ikke så lenge.. kofferten er fortsatt ikke ferdig pakket, og håret vått. Jeg er stup trøtt etter 2 netter med forferdelig søvn. Så her er det bare å hente ut siste snev av energi som finnes.. Hvis det finnes noe?
 IGJEN Tusen Takk til de som har stilt opp for oss ♥ Jeg håper en dag å kunne gjengjelde samme støtte og betydningen det har hatt.

 8

vi skal "hjem" ♥

  • Publisert 16.06.2015 kl. 22:45. Ligger i kategorien: Hverdag

I natt har Astro, vært på pysjamasparty på gamle stallen vår, Stall Granvold.Hehe veldig rart, men likevel så naturlig. Det føles fortsatt som hjemme. Jeg må også innrømme at jeg flere ganger i går tok meg i å si til Astro at " i dag skal vi hjem.." Vi (jeg) flyttet grinene fra denne stallen på slutten av høsten i 2014. Vi har funnet vår plass på den nye stallen også altså, men det er likevel ikke tvil om at det er Granvold som er/har vært vårt hjem - det er der vi har stått sammen lengst og begge trivdes så godt.

I går fikk vi altså komme på besøk!  Og det har vært så stas. Astro, gikk overraskende rett på hestehengeren. Han har jo tullet litt med dette før. Men i går gikk det altså som en drøm. Jeg lurer på om han skjønte hvor han skulle? mindereader? :P

 

Astro nyter siste gressstrå på Kalbakken:

 Mens faren min ordner til med hengeren gjøres Astro klar til avreise. Lurer på om han vet hva som skjer montro..
Tassen gikk rett på hengeren. Helt fantastisk! Han har tullet litt med dette før. Men i dag gikk det som en drøm <3Bildet er tatt fra bilen - bak der  i hengeren står Astro.Veldig fornøyd eier :)

Skulle sett han når han kom ut av hengeren. Hehe nesten litt forfjamsa, men virket veldig tilfreds når han skjønte hvor han var. Han fikk stå i den gamle paddocken sin for natten og hilse litt på Cent, som han blandt annet skulle på sommerbeite med i dag.  Er dem ikke søte sammen?

Hvordan det gikk med beiteslipp forteller jeg mer om i morgen.. DET VAR VELDIG anspent og spesielt. Men jeg krysser fingrene for at det ordner seg i løpet av natten.

Jeg tenker iaf veldig mye på gutten i natt ♥

 

Tusen takk til Stall Granvold for overnattingskvelden :) Og jeg og Astro ønsker alle på Nordtvet gård en riktig god sommer!! :D

2

Heeeit!

  • Publisert 12.06.2015 kl. 16:31. Ligger i kategorien: Hverdag

I dag føler jeg viiirkelig at sommeren er her! Tenk at det er sol, varme, fredag og alle smiler.  Jeg blir så glad av å tenke på at det er HELG og av denne sommerdagen!

Et sikkert tegn på at det nå er sommer er alle myggestikkene jeg har fått. Og de kløøør... Jeg ligger å svetter om natten, enda vi lufter for harde livet. Jepps, jeg tror sommeren er her.

 I dag, eller etterpå.. I underkant av en time faktisk, skal jeg ordne meg i en fei og dra på sommerfest på Clarion Hotel Royal Christiania. Jeg kan med tre ord si at: Jeg gleder meg!!  Jeg er en smule stresset både fordi jeg har fryktelig dårlig tid, men også fordi jeg ikke er helt fornøyd med antrekket jeg klarte trylle frem i siste liten. Middagen serveres nøyaktig kl18.00 og jeg har omtrent 45 min på meg totalt på å vrenge av meg jobbklær, skifte til en finere antrekk og på å sminke meg. hvordan skal det gå? (akk.. mine verdens problemer?..)

 

Jeg håper du nyyyter denne dagen. så snakkes vi plutselig senere.

 

 

Bilde er for:  Sommeren, for den fine dagen i dag. For å vise MER kropp, og ikke minst kroppen min ( ikke som selvskryt) som følge av siste innlegg du kan lese HER.

Jeg er ikke tykk, men jeg er ikke perfekt heller! Men jeg skal likevel bli stolt å tørre å vise den frem! :) *pow,pow*

Dette kan vi prate om senere.. Nuuuu må jeg løpe!

 

 

 

 

2

JA til mer kropp!

  • Publisert 09.06.2015 kl. 15:27. Ligger i kategorien: Blogg

Kroppshysteri - Jeg leser gang på gang i media eller av bloggere at de mener vi ikke skal løse kroppspresset/hysteriet med mer kropp. Jeg er sterkt uenig. Jeg finner ikke noe mer befriende og bekreftene som når jeg f.eks er på stranden eller på et offentlig bad. Der kryr det av avkledde kropper. Og vet du hva som er så forbanna deilig med det?  - Der er det kropper i alle aldre, fasonger og former. Og jeg elsker det! Med fare for å bli missforstått, så er det ikke på noen seksuell måte jeg sikter til. Det er bare så deilig å se at det finnes så mange vakre mennesker med alle slags kropper. I flere år er de eneste kroppene jeg på nesten daglig basis ser og forholder meg til, er damer på reklameplakater og i magasiner. Alle modller, eller ofte kjente jenter basert på et idealistisk utseende. Det er jo ikke rart jeg får et helt forvrengt syn på min egen kropp når de eneste jentene jeg ser er fotoretusjerte eller modeller? Det er jo helt urealitisk at vi skal gå rundt å prøve og leve opp til disse kropps"idealene". Så lavær tenker kanskje du? - men det er noe som skjer i underbevisstheten. Desverre går det først opp for meg når jeg ser hva virkeligheten har å by på.


Absolutt flotte jenter, men dette er vel ikke gjennomsnittet av virkeligheten?                          - Bildene er hentet fra Pintrest og Google-
 

Jeg sier bare at jeg vil SE MER KROPP! Jeg vil se den EKTE kroppen! Jeg vil se kroppene til allmenheten. Jeg vil se celulitter, jeg vil se lange tær, jeg vil se små bryster, jeg vil se store, jeg vil se vaskebrett-mager og ballong-mager. Jeg vil se tykke og smale, og alle varianter som finnes. For vi er vakre. Vi er forskjellige og vi er normale.Vis den og vær stolt.

 
Like flotte jenter i forskjellige fasonger, som jeg føler representerer mer tilnærmet virkeligheten.   - Bildene er hentet fra Pintrest og Google-Takk, det var dagens lille utblåsning.

 

Hva mener du?

1

The best day ever

  • Publisert 06.06.2015 kl. 02:53. Ligger i kategorien: Hverdag

Dagen i dag har vært såå knall!! Jeg og Helèn startet dagen med å jogge rundt sogsvann i dag. Etterfulgt av litt varierte styrkeøvelser, før vi igjen avsluttet med å gå en runde til rundt vannet. Været i dag har vært heeelt nydelig! Kommer sommeren nååå kanskje? - Håper iallefall det!Etter  den fine treningsøkten våres i dag laget jeg meg en digg og forfriskende smoothie:Ingredienser  (sånn tilfelle du lurte)

De ble helt random plukket etter det jeg hadde:

♥ 1 fersk ananas

♥ Fryste jordbær

♥ 2 dl melk

♥ Saften av 1 lime

♥ 1 liten bit ingefær

 

og det viste seg å bli en ganske digg hit! :D

Senere i dag dro jeg å besøkte min etterlengtet familie. Her har jeg fått servert pappas biff til middag. Ingenting er som å komme hjem å få middag servert igjen hjemme♥ Har vært spesielt godt å få vært litt med søsknenene mine. Lillesøsteren min, Marte, fortalte om noen morsomme flauser. Jeg lo så jeg grein! Skulle ønske jeg kunne utbrodere litt mer om hva de handlet om, men av hensyn til henne, så skal jeg lavære ;)

Skulle egentlig reist i går for helgen, men det skjedde noen endringer med planene. Litt kjedelig, men jeg får se på det positivt etter som dagen i dag ble SÅ BRA!

Håper du har hatt en nydelig start på helgen! LA nå for **** skyld Solen bli nå!

alouise

"Change doesn't come unless you push yourself.."

Bloggdesign

Designmalen er designet og kodet av KvDesign
hits