7

Se hvem?

 • Publisert 31.07.2015 kl. 08:52. Ligger i kategorien: Hverdag

Se hvem jeg vi har besøk av da!Sam, Smaus, Saus, Sammis, Kålorm <3 Haha.. Han heter Sam da. :) Men han går for alle de rare kallenavnene hos oss. Kanskje verdens skjønneste hund i mine øyne. Vi(jeg) er så heldig å få lov å passe han denne uken.  Og jeg gruer meg allerede til han skal hjem igjen! Kunne hatt han for alltid. hehe   Heldigvis er han i familen og bor rett i nabolaget.
Vi var på besøk hos moren min, Terje og Jojo i går.


Vi har vært på joggetur på Sognsvann, han har vært på skateturer med Joakim, han har vært med meg i stallen og lekt med Kito(hunden på stallen), i flere timer i strekk. Han har vært på flere joggetur med Joakim i Tøyenparken, og flere turer med meg. Og i går var vi på besøk hos Moren min, Terje og Jojo (hunden til Terje) hvor han både har lekt og blitt skjemt bort med "god"biter ;)

Selv om det er tøft å stå opp eeenda tidligere for å gå morgentur med han, merker jeg at det er så ekstremt koselig, og likevel lettere på en måte. Og jeg kjenner jeg generelt er så mye mer glad! Jeg gleder meg til å komme hjem, for jeg vet der venter det en liten "Smaus" som blir spinnvill av glede når du kommer hjem. Det er selskap når du står opp, når du kommer hjem og når du legger deg..

 

Joooooakim, kaaaaan vi ikke få en sånn? En egen Smaus?   Jeg ønsker meg! :D

 

 

Aleks og Caroline.. Takk for lånet av Sam og han er hjertlig velkommen når som helst!  

4

Ekte materialistisk lykke

 • Publisert 29.07.2015 kl. 12:31. Ligger i kategorien: Blogg

 

Wiihuuuu! Jeg kjenner på ekte materalistisk lykke i dag!

Husker du jeg skrev om den parfymen jeg fant på Arlanda taxfreeshop? - Som jeg tenkte jeg skulle være lur og fornuftig over. Hvor jeg skulle tenke over kjøpet.. Kun for å unngå impuls kjøp. Jeg kunne jo bare kjøpe den med meg når jeg landet på Gardermoen... hvis jeg fortsatt ville ha den etter flyturen.  yeah right!

Den fantes ikke på Gardermoen. Den fantes ikke i en eneste butikk i Oslo, Den fantes ikke på hovedlagrene til parfymeriene.. Den var helt UTSOLGT!

Jeg har desperat lett etter den.. jo vanskeligere den var å få tak i, jo mer desperat har jeg blitt!  Hva med nettet? Jeg har kjøpt parfymer over nett før som bare har vært fake. Jeg skulle ha ekte vare.! Jeg skulle være heeelt sikker på at det var ekte vare.

Heldigvis, kjenner jeg en nydelig flyvertinne(Lisa) som har flydd "jorden rundt" for å lete etter den og NÅ er den på vei til meg!!! *klappe i hendene*


bildet er tatt fra google

2

Dream week!

 • Publisert 29.07.2015 kl. 08:16. Ligger i kategorien: Hverdag

I'm on the top of the world!!!

Noen bruker facebook til å skryte av livene sine, mens jeg?  Jeg bruker bloggen til å skryte av meg selv!! (fuck janteloven!) Siden mandag har denne uken gått så utrolig bra! Jeg er så mektig imponert over meg selv!  haha.

Siden jeg lenge før og under ferien var helt fullstendig tappet for energi, føler jeg nå et ekstremt overflod av det! Endelig føler jeg at jeg mestrer hverdagen igjen, og ikke nok med det, men jeg har vært aktiv så å si 24/7 siden mandagsmorgen. Og i går toppet jeg dagen som den mest aktive på flere uker. Jeg blir så glad! HEIA HEIA!

Jeg har fulgt treningsplanen til punkt og prikke, vært en stjerne"husmor" (haha..får vell spørre Joakim om han mener det samme?), en suveren medarbeider og sist men ikke minst: snill med selv ;)

Var det litt vell mye nå? nææh..  Viktig med ros da! Selv fra en selv..

 

 

I dag venter en ny styrkeøkt! :D

 

0

Hverdags pjatt

 • Publisert 27.07.2015 kl. 10:26. Ligger i kategorien: Trening

Hey, Ho, Lets go!! Mandagen er her. Det er en splitter ny uke. Ferien for denne sommeren er fullstending over for min del, og det er bare å bite i det halvsure eple. Hverdagen er her for å bli. Jeg kickstarter den gjerne med en splitter ny treningsplan! Dette er også siste uken Astro, er på sommerbeite før han skal hentes hjem til stallen igjen, så det gjelder å nyte de siste dagene med "fri" før vi starter full opptrening på han også. Hvis alt går som jeg ønsker blir det endelig faste dressurtreninger fremover og kanskje "drømmen" om debudt på konkurransebanen blir en virkelighet. Hvem vet?Her er hvertfall ukens treningsplan!! 

 Ellers gleder jeg meg veldig til å se denne "fanten" igjen i dag. En uke siden sist.. leenge ;(


Foto: Marte Fjeld

 

1

Sail away with me

 • Publisert 24.07.2015 kl. 20:40. Ligger i kategorien: Blogg

Borte bra, men hjemme best?Det har vært noen deilig og avslappende dager på hytta. Godt å få vært litt med familen også.   Men det er noe med det å komme hjem igjen også, som er ekstra deilig.

Hvertfall etter at du har sittet på en trang overfylt buss, bilsjuk med oppkastlukt all over.. Det tærer jo til å med på psyken!


                                                                            Sko - Stress / Kjole -Bikbok / Genser - H&M


 

Ikke minst er det godt at det er normale nett-tilstander igjen, og å være tilbake i nettsivilisasjonen.. hehehe. Neida, nok av klaging. Har hatt en suuper uke med familen min som jeg er så glad i!! ♥ 

Bildene er fra båttur vi tok over til Sandefjord i går. Været var nydelig og vi spiste oss stappmettet på buffet på veien tilbake. Ikke minst hadde de vin på tapp?! Aldri sett før og kjempe stas. Haha!

 

NÅ gleder jeg meg til min kjære kommer hjem... Jeg gleder meg til å overfalle han med klemmer, og susse på han! Også skal vi krype opp i sofaen, rulle film over skjærmen og kose oss med takeaway i daaag ♥ 

Hva skal du i kveld da?

 

2

Livet uten internett

 • Publisert 23.07.2015 kl. 12:26. Ligger i kategorien: Hverdag

Hurra for internett! Jeg lever i den tro at jeg klarer meg helt fint uten internett..  Helt til jeg nå har oppdaget nye sider av meg selv på denne ferien. Uten nett.  Med engang jeg skimter ett håp om åpent nett hiiver jeg meg på telefonen. Snapchat, Instagram og Facebook. you name it..Og du skal se resten av familien også? Desperate tilstander.

Det er ganger da jeg føler det kan være noe av det beste i verden - det å være uten nett. Total utkobling! Og jeg har vell aldri hatt noe problemer med det før?  Men for meg handler det  nok mye om hva jeg er forberedt og innstilt på.. Vet jeg at jeg skal på hyttetur uten nett er det ikke noe problem. Vet jeg at jeg skal ut på sjøen uten nett, så er det ikke noe problem. Men med engang du tror og forventer å leve med nettet blir det jo nesten helt krise, når du står uten. Rart det der... anno 2015?

Anyway... Nå har jeg nett! Vi sitter på Harry-båten  mellom Strömstad- Sandefjord! :)


 Vi koser oss gløgg- Lillebror og jeg!  nesten... jeg merker jeg blir litt sjøsyk?  nesten..Her er  forresten fisken min..  Den jeg snakket om - Egen fiska makrell! Stekt i smør, med kokte poteter og spinatstuing til. Ble veeeeldig godt!

 

Vi snakkes senere ;) Plutselig!

 

Pssst!  Ikke glem å følge meg på instragram da: # alouise.blogg

 

4

Savnet?

 • Publisert 22.07.2015 kl. 20:12. Ligger i kategorien: BloggFoto: MarteVet jeg ikke er så mye tilstede om dagen, dette er frodi jeg er strandet på en øde øy. Kalt Daftö. hehehe.. Er ikke strandet. Bare tuller, men befinner meg på hytta hvor vi ikke har nett om dagen. Her er noen bilder fra en dag i Grebbestad.  

Hvis du saavner meg? - Er du hjertlig velkommen til å følge meg på instagram:  #alouise.blogg  

Her oppdaterer jeg mye oftere nå som nettet ikke er så  stabilt. ;) Hååper vi ses <3

 

PS! Jeg fikk forresten fisk her om dagen!! *lykke* Makrell!

1

Det går mot mørkere tider

 • Publisert 15.07.2015 kl. 16:20. Ligger i kategorien: Hverdag

//Innlegget inneholder annonselenker


Hårbånd/Bandana  - HER


 

Jeg vet dette er fryktelig deprimerende å minne om men, i dag gikk det opp for meg at vi for lengst har passert årets lyseste dag. Vi går nå mot mørkere tider - det er både trist og litt godt. Selv om dagene fortsatt er lyse og lange, så er det liksom noe med det å vite. På denne tiden av året i fjor var sommeren på sitt heteste - jeg var nesten mettet på sol da høsten kom, og hyllet den med glede. I år gråter jeg av tanken.. Det her har vært en "kjedelig" sommer..
Jeg vil ut på Hovedøya å bade, jeg vil kjøre båt, jeg vil fiske, jeg vil drikke rosevin i solsteiken, jeg vil sole meg i hagen og jeg vil til å med få myse-rynker av sola. meeen det går jo ikke for denne sommeren her er jo helt ustabil.  Sol, sol, regn, sol, neei regn, sky, sol, sky, regn, regn, regn.. SOL , nei.. so on!

 

Neeei.. nok av klageri fra meg. I dag skal vi på Løpelabbe og teste løpe-sko til Joakim og kanskje sjekke ut den nye uteserveringen til Vèrite. Kanskje jeg til å med er så heldig å få meg ett glass med rosevin i solsteiken også ;)
 

Edit:  Eller neeei vent...  NÅ regner det!

0

Reggeatones, flammeshow og fyrverkeri!

 • Publisert 15.07.2015 kl. 00:17. Ligger i kategorien: Blogg

Var på tidenes bursdagsfest i helgen på Hukodden. Derfor jeg tilbragte hele fredagen som bakemor, for å lage tidenes største sjokoladekake. Og SVÆR ble den - 3 lag for hvert 10år til jubilanten.  Kan oppsummere festen med korte ord, så du heller kan kose deg med bildene  -  here goes: Reggea all day and night - Jah Ark manifest/Daniel Lion, solsteik, drømme-lokale, pils, havet som nabo, kule folk, grilling, live flammeshow og et eneste stort fyverkeri kl 00.00! ;)


                            

                          Her kommer ett drøss med bilder, MEN FØR du ser, trykk play HER inne mens du ser på bildene:

Bursdagskongen selv! 30års-jubilanten, Aleks.


                                            Joakim, hadde også bursdag på lørdag - Klart han måtte få egen muffins-pynt ♥

Over - flammeshow!!                


     Under -  FILM: Jeg dææææver.. FAIL!

På det bildet her hadde jeg akkurat seila langflat ned trappa - hahaha!  Skylder på høyeheler. Sikkert litt av et syn... Beinet mitt er gult og blått i dag. AU!


Aleks, fikk det fineste airbrush portrettet av Joakim i gave. Legger ut film under her av hvordan han laget det. SJEKK det ut! Han er så sykt flink!

 
Klokken 00.00 Fylt Aleks (jubilanten) år.. Bursdags-sangen ble synget,  jeg kom med kake til han, og alle fyrte av med minifyverkeri!! FOR en kveld.

SE hvordan Joakim laget Airbrush portrettet her:
                                            
ER han ikke SYYKT flink? !
Du kan følge artworken hans HER
Tusen takk for en dundrenes kveld! Håper bursdagsgutta ble fonøyd med gavene. ;)
0

I need goals!

 • Publisert 14.07.2015 kl. 14:55. Ligger i kategorien: Trening

Det er vel ikke til å legge skjul på at den siste tidens treningsaktivitet ikke akkurat har vært på sitt høyeste. Men dette har jeg tenkt å gjøre noe med!

Det er lenge siden jeg har laget en plan, og jeg trenger en treningsplan -  Jeg trenger et mål!Starter med mål om tre dager nå først - kanskje jeg øker. Det er ikke dermed sagt at jeg følger denne planen slavisk, men da har jeg i det minste noe å forholde meg til, og ja - kanskje jeg bytter om litt av øvelselsene til/fra en annen dag. Men hva betyr nå det? Det ikke gitt at kroppen alltid er i den formen man hadde sett for seg, og det er viktig å lytte til kroppen og hva den sier. Vi vet jo alle som har trent, at man blir grusomt støl i starten eller når man gjør nye øvelser.

Det er ikke lenge siden jeg hadde DE ambisjonene om å max'e min 4x4intervall til et nytt nivå, men DER var jeg rett å slett ikke likevel. Jeg var ikke engang i "form" til å gjennomføre en rolig løpeøkt engang.. :/ Merkelig..  så det ble med en oppvarming og enkle styrkeøvelser. (lapskaustrening ;) )


Det som tells er ukas sluttresultat! ;)

 

0

Slipp udyret løs/ minigolf

 • Publisert 13.07.2015 kl. 13:04. Ligger i kategorien: Hverdag

 

Du skulle sett oss i går! Vi var i utgangspunktet ute å spiste "frokost" (egentlig en veldig sen lunsj.. brunsj er kanskje ordet?)  Solen skinte. Jeg ble til å med litt solbrent på ryggen da vi satt å spiste siden jeg satt med ryggen til. Anledningen var hangover fra kvelden før da vi feiret Aleks sin dundrende 30-årsfest, og at han i går hadde sin opprinnelige bursdags dag. Bursdagsbarnet fikk selvfølgelig ønsket sitt oppfylt da han ville lengre bort på Løkka for å spille minigolf - til min store fortvilelse ( Jeg ville jo ikke ødelegge fyrens bursdag heller.. ) Heldigvis - gikk det veldig fint. Bildene beviser at jeg stort sett var veldig blid og lattermild! Jeg skylder på en god dose overtrøtthet og godt selskap ;) Selv om jeg må innrømme at det var tider da jeg kjente det kokte....

Hehehehe! Jeg dææver av det bildet her!  - leter etter golfballen i busken.


Hva syntes du om golf-stilen min? :D

Golf-livet suste....                           Legg merke til at jeg smiler?

 


 

men så, kom dette:

 Hyyyyyl! Det begynte å bøttregne! Vi var vel kommet halveis i banen.. Jeg løp å gjemte meg under et tre, mens de andre trosset regnet og fortsatte. Her skulle det spilles på død og liv. Endte jo med at jeg ikke kunne være dåligere enn alle de andre, så da stod vi der i pissregnet å spilte Minigolf.

 

Poengsummen fikk vi aldri vite. Hele noteringsblokka smuldra jo opp.. Men vi kan jo laaaate som at jeg vant? ;P

 

 

 

Neeei da, var nok guttakrutt som gjorde det.

8

Summervibes!

 • Publisert 10.07.2015 kl. 19:52. Ligger i kategorien: Outfits

//innlegget inneholder annonselenker


 

Jeg jubler for endelig er helgen her! Jeg vet ikke hva det er med meg om dagen, men når jeg kommer hjem er jeg helt kake. Det er akkurat som all luft og energi forsvinner som luften ut av en ballong som sprekker. I går sovnet jeg på sofaen med alt på. Sminke, klær +++ I tillegg ringte ikke klokken i dagtidlig heller. Krise!


                                                               Kjole - Bikbok / Du finner en som ligner på SALG HER eller HER.

 


 Det ble med andre ord ikke den beste starten på dagen.. Heldigvis - med bøtter av kaffe, har den kommet seg! Nå skinner til å med solen! Sommer-Oslo yrer igjen og aller aller helst skulle jeg hatt på meg denne kjolen og tatt et kaldt glass på løkka ;)

Slik blir det ikke  -  jeg har store prosjekter på gang da jeg kjenner to bursdagsbarn i helgen. "STORE" bursdags barn og "små" bursdagsbarn ;) Så denne fredagen blir viet alene med hemmelig-makeri! ;) Alt for å gjøre "store og små barn" fornøyde. Mer enn det kan jeg ikke si i fare for å avsløre mer. I morgen blir det stort kalas, som jeg gleder meg veldig til!

 

Jeg håper du nyter denne fredagen etter beste evne og suger inne noen solstråler for meg!

 

Hilsen Bakekona

0

Årets første bad

 • Publisert 09.07.2015 kl. 15:35. Ligger i kategorien: Hverdag

Ok. Dette ble ikke helt som tenkt. Og jeg henger veldig på etterskudd :) Derfor får dere litt bilder fra helgen som var først nå :) Dette er kanskje den BESTE sommer-helgen som har vært til nå!

"Hyttemannskapet" (Pappa, Lisbeth og myggen.. <3 knis!), linet opp til deilig grillkveld og godt i glasset. Den ultimate sommerkvelden spør du meg ;) OG velfortjent etter lørdagens løpe-innsats!


 

Søndag var det duket for baderinger og ET realt mageplask i havet! Se opp for flodhest-tendenser ;) haha! Aka meg.
 Foto: Anders (lillebror), meg og Joakim.

Det var årets første bad! Hele 21 varmegrader var det i vannet.. Jeg er ei skikkelig pyse på badetemperaturer, så hadde aldri sett for meg at jeg faktisk skulle bade. Det var bare noe jeg sa til de andre for å få de med på å finne på noe :) Jeg er dog veldig glad for valget! Andre alternativet hadde vært minigolf... Noe som ofte har en tendens til å få frem det verste i meg. Haha! Jeg blir både ondskapsfull, dårlig taper, dårlig vinner (om det skulle skje) og ofte veldig sint og frustrert. Derimot blir jeg også overlykkelig når jeg først er god, og dessverre råtten mot de andre.  - Kanskje like greit at det ikke ble minigolf? :D

Helgen har hvert fall vært nydelig - jeg har ladet batteriene, fått masse D-vitaminer, mestringsfølelse, slappet av og fått vært med mine nære og kjære.

 

Nå er det snart duket for helg igjen!

1

Følg meg!

 • Publisert 06.07.2015 kl. 16:15. Ligger i kategorien: Blogg

Hei, du! Har de siste dagene opprettet NYE plattformer knyttet til bloggen. Så hvis du har et ønske om å følge meg der er det lettere å holde seg oppdatert ;)

HER KAN DU FØLGE MEG:

Instagram:   alouise.blogg  

Snapchat:  anelouiseh 

Bloglovin: alouise  

Instagram

2

Mestringsfølelse!

 • Publisert 05.07.2015 kl. 18:05. Ligger i kategorien: Trening

Wooohoo! I går løp jeg (vi) 5km-løp! Gikk så absolutt bedre enn forventet og jeg forbedret tiden fra sist med 3min +. Jeg klager ikke over det! Målet mitt er fortsatt ikke nådd, men det var heller ikke forventet i år uten noen forhåndstrening. Stolt er jeg av Joakim også, som løp for første gang. (Han fikk løpet i bursdagsgave av meg i fjor.. hehehe. Sleip? ) Han spurta sånn over målstreken at han ble kommentert over høyttaler anlegget. Haha!

I år var det varmt, men heldigvis ikke i nærheten av de temperaturene som var i 2014. Det er jeg grusomt takknemmelig for!


Stort bildedryss fra dagen i går

Planlegger løypa

Akkurat kommet over målstreken

Fornøyde med å ha fullført!!

Uttøying er viktig hehe ;p


Alle Foto: Marte (lillesøster)

 

Anbefaler alle å teste seg på et sånt her løp! Gir mestringsfølelse og treningsmotivasjon til tusen!!

 

0

For et år siden

 • Publisert 03.07.2015 kl. 15:05. Ligger i kategorien: Trening

I går var det ett år siden jeg løp mitt første 5km-løp. Og til helgen skal jeg delta på nytt for andre gang!  Resultatet for ett år siden ble ikke helt som håpet, da jeg hadde løpt bedre på treninger hjemme. Jeg løp  jo hele 4 min treigere enn jeg visste at jeg kunne, men denne dagen var det så uuutholdelig varmt. Jeg tror kroppen på en måte gikk i dvalemodus når det var FOR varmt. Likevel var jeg så fornøyd med å ha gjennomført og gjort mitt første løp.

I år har jeg ikke fått trent noe, så jeg gjennomfører vell kun for å gjøre det. Ønsker selvfølgelig i det minste å slå tiden fra sist, men jeg har ingen forventinger. Føler likevel jeg har en fordel med at jeg nå kjenner løypa og kan legge opp løpet litt mer strategisk ;)Prøvde innføre ny trend med svettebånd serru?! HAHA :D Er nok mer at jeg svetter som en gris og blir helt forstyrra når det renner ned i øya :S Ser ut som jeg har deltatt i pensjonistgruppa ;)


Oppdaterer på hvordan det har gått i helgen!

2

En del av gjengen

 • Publisert 02.07.2015 kl. 21:39. Ligger i kategorien: Hest

                                                                                          Ser du det samme som meg?

 


Jeg måtte gni meg i øya! Jeg trodde ikke det jeg så - Astro er blitt en del av gjengen?! Jeg kunne ikke fått bedre nyheter nå før jeg reiser bort for helgen. HURRA! I morgen får Astro siste dose med Metacam. Hadde kanskje sett for meg at det skulle bli litt mer problematisk å gi det til han på sommerbeite, men det har gått strålende! Vært litt enklere siden han har hatt grima på. Han tar det ikke heeelt frivillig da, bare nesten :P

I dag siden det var så fint vær, valset jeg opp dit i kjole og tøysko. Det har jo vært så tørt og fint og enkelt å komme seg til Astro, så jeg tenkte - eller jeg tenkte kanskje ikke?   HAHA tror du ikke jeg PLOMPA utti den eneste lille gjørmebekken som er der eller? FY f***! Ane på landet det!

 

Nå pakker jeg for helgen på hytta og 5km løp på lørdag!! heia heia!

3

July Wanties

 • Publisert 02.07.2015 kl. 10:44. Ligger i kategorien: Blogg

Velkommen Juli! ♥                                                                                                            //Innlegget inneholder annonselenker
Solhatt HER / Playsuit 1 HER / 2 HER / Bronze goddess soleil  / Reebok HER / Kjole HER / Heel sandals HER / Pulsklokke HER / F-ordet  / Bh h&m


 

Tenk at vi er godt i gang med sommeren og allerede halvveis inn i året.  Med temperaturen som stiger og myggen som øker har jeg fått satt sammen denne månedens wanties.. Jeg har fått heelt hangups på jump-og playsuits om dagen! Og den Bronze goddess parfymen - Omg! Jeg fant den på taxfree'en på Arlanda, men dum som jeg var skulle jeg tenke over kjøpet og heller kjøpe den på Gardermoen. Dummeste jeg har gjort! Nå finner jeg den ikke noe sted. Og jeg mååååå sånn ha den. Sommerlukt nr 1!

I forrige nummer av DetNye leste jeg om Jenny Jordahl, og historien hennes - Så boka: F-ordet, 155 grunner til å være feminist, ønskes som sommerens lesestoff mens jeg slynger meg i sola med solhatten og spiser is.

Solen viser seg virkelig fra sin beste side om dagen og jeg er SÅÅ glad! I dag skal jeg løpe en rolig 5km økt og pakke til helgens utflukt til skjærgård og hytta.

 

Var det noe du likte også? :D    Håper du får en nydelig dag!

 

 

PS! Har DU TIPS om HVOR jeg kan få tak i Bronze Goddess Soleil parfymen?

alouise

"Change doesn't come unless you push yourself.."

Bloggdesign

Designmalen er designet og kodet av KvDesign
hits