0

Roadtrip Del 1 - Flyvende kaffe!

  • Publisert 19.09.2014 kl. 17:22. Ligger i kategorien: Reiser

Klare for tur! Endelig var dagen her! Vi skulle endelig på årets ROADTRIP! Billettene til festivalen i Helsinki var i orden, og det var det eneste som var det og. Ingenting annet var planlagt, ordnet klart eller bestemt. Det var oss og den store verdenen...


Josspeis 1 og 2

 Vi var innom tidenes dårligste vikingmuseeum! Eneste bonuset var en rå vikinghaug, som redda hele det stoppet ;)


En jente og to sjeggete gutter dro avgårde i retning Stockholm fra Oslo. Med i bagasjen lå rocke-antrekkene klare! Det var super fint vær og alt lå til rette for at dette skulle bli et Rocke-eventyr. På veien stoppet vi innom tidenes dårligste vikingmuseem. Jeg tror det var et sted like over norske/svenske grensa? Fordelen var at vi fikk slått en dopause med i samme slengen og at det var en fin vikinghaug der ( Se bilde over). På veien ble det både tur innom Maxburger og McDrive. Sist nevnte fikk et uheldig utfall... Jeg har ikke ledd så jeg har grini på flere mnd, eller år? Jeg husker iaf ikke sist. Vi kjøpte 2 gloheite kaffe til gutta og en mocca frappe til meg. Jeg satt i forsetet og ble automatisk den som tok det i mot, så sjåføren fikk frie hender til å kjøre bilen. Opptatt som jeg var med mobilen, enset jeg ikke hva jeg holdt eller at vi hadde begynt å kjøre. Helt til det SVEI noe så INN I HELVETE! Jeg klarer å se opp og oppdager i sjokk at det er kaffen som renner.. og brått så renner den mer. AUUUU!!! I ren smerte og panikk.. instinktene slo til og det eneste som falt fornuten inn var å bli kvitt hele greie - UT VINDUET! Her kom det flyvende kaffe og drikker ut i fart.. og jeg er sikker på at de som satt andre siden av gata fikk seg sitt livs syyn.

Jeg fikk brannsår! :( Men også tidenes beste latter! Først ble jeg sint.. veldig sint! Hvorfor i hælvette måtte Roland (Sjåføren), kjøre så jævlig uansvalig? Krapptt og fort i sviingen? Etter å ha funnet en nødløsning på nedkjøling av brannskadene.. fikk vi summet oss inn i McDrive-køen igjen :D DENNE gangen skulle IKKE jeg holde kaffen! Pinlig var det å komme igjen 3 min etter vi nettopp var der og bestille det samme IGJEN! :) Hun i kassa tok det med et smil..

Da vi endelig kom oss på veien igjen kom sjokket og bildene av hele episoden frem.. jeg lo hysterisk i sammenhengende 10 min. Lattertårene spruta! Jeg klarte bare ikke å lavær se for meg hvordan det må ha sett ut for dem på gata, hva hu i kassa må ha tenkt og hvordan ansiktsuttrykket mitt så ut! MÅ jo ha vært litt av ET SYN!Hvordan vil resten av turen enda? Kom vi oss noengang frem til Stockholm? Hvordan resten av turen gikk får du vite i et senere innlegg!

0

Anes hestetips- Hovslager

  • Publisert 19.09.2014 kl. 14:30. Ligger i kategorien: Hestetips


 

Her kommer en ny greie! Tenkte dette kunne bli fast? Så håper jeg at hesteinteresserte vil kunne få nytte av denne type innlegg fremover :)
Jeg vet ikke om jeg er den eneste som føler og har det sånn: - Jeg er så dritt lei av hovlslagere som gjør en dårlig jobb! Det kan gjelde kunnskapene deres, men i dette tilfellet så handler det mest om at jeg er lei av hovslagere som smeller på skoa i en fei. Som ikke tar seg tid til å utbedre og fikse underliggende problemer. Eller at de ikke har/ tar seg tid til å vise omtanke/ "kunde service" til hestene og eier. Det kan til tider virke som de har tidenes dårligste tidsplan og jeg får inntrykk av at hestene står på et rullende produksjonbånd under provisjonpress. Og det er sikkert nærliggende sannheten også!

For å løse dette problemet har jeg ei flott jente jeg vil anbefale. Hun heter Anniken Kjær og er under opplæring som Hovslager. Så ønsker du en litt rimeligere hovslager, som viser omtanke for hestene, tar seg tid til din hest og deg. Ikke minst tar seg tid og gjør en knakende god jobb, så kontakt henne. Hun skor hester i Akershus-områdene, og ettersom hun er under opplæring tar hun for tiden ikke fullpris.Astro, koser med håret til Anniken.. hihi :) Det viser jo bare hvor tillitsfull han er til henne.Jeg bruker selv Anniken Kjær på Astro i dag og er strålende fornøyd! Jeg ville aldri anbefalt noen til å håndtere dyrene mine/dine om jeg ikke kunne stå innefor det jeg anbefaler. Jeg håper at dere også vil kunne få gleden av å bruke en god hovslager, og håper du vil teste Anniken, om du har litt dårligere erfaringer sånn som jeg har hatt oppover tiden.

Anniken Kjær kan kontaktes på telefon: 97503154 eller sende henne en PM HER. 


Likte du denne type innlegg??? Gi meg gjerne tilbakemelding... :)

 

 

4

Rene ark

  • Publisert 18.09.2014 kl. 14:21. Ligger i kategorien: Blogg

Så har jeg atter opprettet en blogg! 

 

Jeg har til dagsdato skrevet bloggen min her , men da jeg oppdaget hvor mye som dukket opp på google, da jeg kjedet meg og søkte opp navnet mitt, så ble jeg litt skremt. Jeg står innefor alt jeg har skrevet der til nå, og det er absolutt en del av den jeg er. Men det er ikke sikkert det er det samme jeg står innefor om 1-5år?? Vi forandrer og utvikler oss gjennom hele livet.  I dag er det veldig vanlig av potensielle arbeidsgivere å google kandidater i blant annet en jobbsøkerprosess. Jeg tenker jeg heller ønsker å stille nøytral ute på nettet, og bli mottat som den jeg er in reallife! Det er ikke til å stikke under en stol at man kanskje ikke alltid fremstiller seg selv 100% eller at ting blir oppfattet annerledes enn det som er tenkt. Derfor har jeg nå opprettet en "ny" blogg med nytt navn ;) Innholdet vil jo stortsett bli det samme som før :D Så jeg håper du kan trives her, og vil komme tilbake flere ganger  :DBildene er fra søndagen, da jeg var ute på løpetur med verdens fineste pelsdott :D

 

Ha en fin dag! 

alouise

"Change doesn't come unless you push yourself.."

Bloggdesign

Designmalen er designet og kodet av KvDesign
hits