4

Fortryllende Skeikampen

  • Publisert 29.12.2015 kl. 20:49. Ligger i kategorien: Reiser

Skiløypene på Skeikampen er upåklagelige. De er godt skiltet, merket på kart og har symboler etter vanskelighetsgrad og lengde. Her er det noe for hver og en.

I går stod vi opp kl 06, for å få gå ski i soloppgangen. Det var noe av det vakreste jeg har sett!

Med soloppgang på den ene siden og måneskinn i den andre. Rosa og lilla himmel og gul,varm oppstigende sol på den andre. -10 grader som biter deg i kinnet, og snøen som knitrer sprøtt under deg.  Rett å slett et fortryllende vinterlandskap. Et du bare kan drømme om.

Jeg kjenner at dette stedet virkelig gjør noe med meg. Jeg vil ikke hjem! Jeg har ikke hatt det så godt og så bra på lenge. Dette stedet bekrefter egentlig at jeg er nødt til å gjøre noen store forandringer med livet mitt. For å få det bra. For å trives og for å være lykkelig. Det blir det forhåpentligvis rom for i 2016. På godt og vondt, men forhåpentligvis bare godt til slutt.

I går gikk vi rett i underkant av 2 mil på ski. Det kjentes godt i en utrent kropp, og ikke minst er det uvant for muskler som ikke er blitt brukt siden snøen sist var å se.

Da var det godt å ta en pause ved peisen, varme seg, og få seg litt varm suppe til lunsj.

Kl 14 var vi tilbake på hytta og ta poppet vi en deilig kald øl! Jegergryte stod på middagsmenyen og kvelden ble ganske ung. Vi var heelt gående etter dagen. Digg følelse!

I dag har vi gått en litt kortere skitur, men den var veldig fin den også.  Vi dro rett på SPA i dag da vi kom tilbake..

Nå er det bare ren avslapning på agendaen. I morgen er det dags for retur OSLO.. buuuuu Jeg vil ikke hjem. vil ikke vil ikke vil ikke.

 

 

#Skeikampen "Skeikampenresort #Skei #juleferie #norgesbesteskiløyper #langrenn #langrenninorge

4

Magi, hest og kanefart

  • Publisert 28.12.2015 kl. 17:16. Ligger i kategorien: Reiser

Tenk at jeg for en uke siden ved en tilfeldighet satt å snakket med moren min om kanefart og julestemning. Hun fortalte om engang hun og pappa hadde vært på det, med fakler, skinnfiller og gløgg.  Når hun fortalte om det kjente jeg at dette hørtes ut som noe jeg skulle ønkse jeg kunne få oppleve! Så da jeg fant ut at det ved en tilfeldighet var kanefart her i går kveld, var det ingen tvil og hva vi skulle gjøre denne kvelden; Ut på kanefart med hest og vogn.


Nå trodde jeg faktisk at det var med slede, men det viste seg at føret ikke egnet seg til det, så det var med vogn. Ikke at det gjorde noe. :D

Uansett ble opplevelsen heeeeeeeelt unik. For det var bare meg og Joakim på den siste turen i går kveld.

Jeg, Joakim, kusken, og fjordingen Askeladden dro av sted.

Vi pakket oss inn i skinnfillene, og travet av gårde inn i de dype skogene med fakler, klingene bjelle, og himmelen ble på et tidspunkt stjerneklart.

Om jeg kunne forelske meg på nytt i Joakim, så gjorde jeg det i går <3

#kanefart #skeikampen #julefeiringpåskeikampen #hestogslede #romantiskgave

2

Hytta vår

  • Publisert 28.12.2015 kl. 14:40. Ligger i kategorien: Reiser

HeiHei! Kanefarten i går var en opplevelse jeg sent vil glemme. Det var nesten en drøm som gikk i oppfyllelse. Det ble desverre veldig dårlig med bilder, men jeg skal se om jeg klarer å få vist dere noe. Det var sååååå romantisk og koselig!

Aller først tenkte jeg å vise dere hytta vår. Vi bor i en hytteleilighet. Veldig koselig, og ganske "moderne". Helt perfekt størrelse for oss to, selv om det er 4/5manns leilighet. Det hadde funket det også, men vi er glad i å ha litt plass å boltre oss på.

Øl og frukt er på plass:

Soverom og julestrømpa er selvfølgelig med ;)  Funker litt som julepynt også...

Spisebord og sofakrok under.Hytta er utstyrt med 2 tver, og to soverom, samt et bad og en gang. Vi har mer enn nok plass å breie oss ut på ;)

Skeikampen imponerer veldig så langt ;)

 

#juleferie #skeikampen #hyttetur #hytteleie

5

Endelig her!

  • Publisert 27.12.2015 kl. 20:23. Ligger i kategorien: Hverdag

Trygt fremme på Skeikampen. Hytter pyntet til jul, snø som daler ned og julestemningen er upåklagelig!

Skuldrene er virkelig senket ned på normal nivå, og vi har vært på sessongens første skitur i dag.Solen skimtet vi litt på formiddagen i dag, og uttover ettermiddagen begynte det å snø enda mer. Magisk!

Etter 3,3km på ski en vei, mente jeg at jeg hadde vel fortjent en rastepause på Aulifjellstue. Der spiste vi veldig gode vafler og jeg fikk en varm kopp kakao med krem før tilbaketuren <3

 

I morgen venter en lengre tur, hvor ruta blir? - Det får vi planlegge i kveld, men nå aller først skal vi ut på kanefart med hest og slede.

 

Du vil ikke se hvordan gliset mitt snart triller rundt? Joakim, har uten tvil gitt med den fineste julegaven.

 

#skeikampen #langrenn #juleferie  #ski #kanefart

9

Julebonanza

  • Publisert 27.12.2015 kl. 16:27. Ligger i kategorien: Hverdag

Goood juuul!

Atter engang er jeg så utrolig overveldet over alt det fine jeg får til jul. Jeg har virkelig snille og gavemilde mennesker rundt meg. Mennesker jeg er glad i.

Våknet på julaften hos faren min. Der hang julestrømpa mi på peisen. Jeg eier den strikka i midten ;)

Trøtt i trynet, med pysjen på og dyna ut i stua, er jeg klar for å innta godteriet i strømpa mens vi ser Tre nøtter til Askepott. Fast tradisjon.

Selv om det ikke er en eneste snøfnugg å se ute, begynner jeg å få tilbake julestemningen likevel. LYKKE!

Senere på kvelden etter å ha levert litt julegaver og vært i stallen, kom jeg hjem til Mamma for å ferie jul der i år.  Hun har som alltid pyntet og gjort det så koselig til jul.

Godt fornøyd med all den gode julematen mamma lager, så mye fine gaver. Årets høydepunkter under treet i år:

Hyttetur til Skeikampen med Joakim. Med uendelig av langrennsløyper, alpint, høyfjellshotel og SPA. I´m in heaven!! <3

Og sist men ikke minst bidrag til Jamaica tur til sommeren!!!! vææææhæhæhæ! LYKKEfølelse til tusen!

Jeg har spilt reaggae musikk siden jeg stod opp 1. juledag.


For ikke å glemme Tegnehanne boka! :D Den er med på Skeikampen! :D

3

Kjære værgud

  • Publisert 23.12.2015 kl. 15:33. Ligger i kategorien: BloggOm 1 time og 14 minutter har jeg juleferie!

 

Jeg mener sterkt og inderlig at ekte julestemning, den kommer innen ifra. Du må finne de små magiske tingene, tillate deg å ta frem den barnslige siden i deg, lage magisk spenning og være nysgjerrig. Prøve å omfavne julen og adventstiden som noe varmt, trygt, godt og koselig.  Ventetid. Jeg mener det ikke burde være nødvendig med snø for å kjenne denne stemningen og gleden, selv om jeg syntes snø virkelig setter den STORE prikken over i-en.

Så kom dagen i går. Når regnet fosset ned som det ikke engang har gjort i høst. Når jeg gikk rundt som en drukna katt i Oslos julegater, da kjente jeg det. Den følelsen jeg frykter mest. Jeg mistet jule-gnisten. Jeg kjente jeg ble helt matt og fortvilet inni meg. Den gleden og spenningen jeg nå har gått å bæret på siden oktober, bare rant av meg i takt med regnet..   Regnet skylte vekk alt sammen....

Så kjære værgud? Gi oss den hvite julen? Om bare litt hvit rim? eller litt kulde grader?Her er det jo egentlig ikke et snøfnugg å se, men sånn her skulle jeg ønske det så ut :)

Å et håp om at julestemningen min straks kommer tilbake!

0

Den ultimate..

  • Publisert 20.12.2015 kl. 18:02. Ligger i kategorien: Hverdag

Hangoverday! 

Skulle egentlig ha en real julevask her i dag, men nesten litt som forventet har ikke akuratt formen vært helt på topp i dag.

Med en snikende forkjølelse, og spor av gårsdagens festligheter, har dagen i dag gått veeeeeldig tregt.

Har dog passet på å kose meg maximalt! 

Har dasset rundt i morgenkåpa i hele dag, og med så mye besøk og festligheter i helgen, er kjøleskapet stappet med masse god mat og gode rester.Og mer god mat skal det bli. Søndag på sitt beste! Vurderer å lage en hjemmelaget pizza av disse ingrediense i dag? 

Også skal jeg ha pakke-inn-gave-verksted :D såååå kos!

9

Hektisk glede

  • Publisert 19.12.2015 kl. 17:03. Ligger i kategorien: Hverdag

Etter flere uker med alt for mye å gjøre, stress, press, jobb, familieforeninger, middager, hest, stall og julestri er det endelig på tide å trekke pusten med en liten fest!Er ikke det at jeg ikke har kost meg mellom slagene altså, for det har jeg. Virkelig. Sammen med famile og Astro. Det har bare ikke vært rom for å blogge i tillegg.

Så skal det sies at jeg den ene helgen glemte igjen kameraet på familebursdag. Helgen etter var jeg innom å hente det og tok det med på middag med familen til Joakim. Klarte av alle ting å legge det igjen der og.... hehe! Hodet har ikke vært helt med for tiden.Denne helgen har bare vært fylt med hektisk glede! Jeg har hatt søster og bror på overnatting, med årlig julehandel, og julefilm på fredagskvelden. Det har blitt vår lille nye juletradisjon. <3 Samt at min kjære vennine Cecilie, samboeren hennes og dere søte lille datter har vært innom på en koselig julelunsj i dag.

 

Nå spiller/synger jeg julesanger for full hals, svanser i badekåpa, drikker varm gløgg med noe attåt oppi, og pynter meg for kvelden ;)

I dag skal vi feire min barndomsvenninne og jeg er klar for en dundranes fest!!!!

Håper det ikke blir for lenge til vi ses igjen denne gangen. Jeg skal virkelig prøve mitt ytterste for å stikke oftere innom fremover. Kos deg i kveld <3

alouise

"Change doesn't come unless you push yourself.."

Bloggdesign

Designmalen er designet og kodet av KvDesign
hits