11

The parties were bigger

  • Publisert 24.11.2015 kl. 23:12. Ligger i kategorien: Outfits

Endelig på tide å vise dere!

På fredag var jeg på årets julebord. Med The Great Gatsby, som tema! For en forrykende fest! Alt fra lokaler, underholdning og aktiviteter var såå utrolig gjennomført!  Følte jeg var med i en Gatsby film, om ikke annet så følte jeg at jeg var på en 1920-30-talls fest! 

Dette er det jeg hadde på meg:


Breathing dreams like air


 

Kjolen er en 80-talls kjole, lånt av en venninne. Skulderputene er tatt ut, og det at fasongen er litt stor gir det riktige tidsuttrykket. Pluss at paljettene oser Gatsby! :D

Hodepynten er improvisert av et hårbånd og en hårspenne med fjær på fra H&M.  Det finnes mange hårbånd der ute med ordentlig fjær på, men jeg ville ha noe som matchet fargene i kjolen. Syntes dette funka! :D Hva syntes du?

Håret hadde jeg egentlig tenkt å sette opp, men jeg kan virkelig ingenting om håroppsett. Så da ble det å kjøre på med krøller istede.

 

JULEBORDET var helt awsome! Så glad for at jeg fikk være med! Vi spilte Black jack og danset heeeele natten lang.. 

 

The parties were bigger

the pace was faster

the shows were broader

the buildings were higher

the morals were looser

the liquor was cheaper

 

#Gatsby #gatsbyoutfit #julebord #temafest  #Gatsbyparty

12

Snart julebord!

  • Publisert 06.11.2015 kl. 20:54. Ligger i kategorien: Outfits

Som overskriften sier, så er det ikke lenge til julebord-sessongen starter! Og for min del er den rett rundt hjørnet. Det som er litt annerledes i år, er at de har valgt å kjøre tema:HVOR KULT er ikke det???! *danse happy-dansen*

Jeg elsker jo den filmen! Kostymene, festene! Det kribler i hele magen min av tanken. Jeg har allerede gjort grundig research og dette er mitt lille inspirasjons-board.

Desverre koster disse kjolene opptil flere tusen. Men har du sett noe SÅÅ lekkert?

Utfordningen er å finne noe lignende til en litt rimligere penge. Jeg har lett land og strand, men det er jaggu ikke enkelt.  Har du noen tips så HYL ut! ;)

#thegreategatsby #julebord #Gatsbydresses #gatsby

12

Antrekk - høst

  • Publisert 20.10.2015 kl. 13:50. Ligger i kategorien: Outfits

Innlegget inneholder annonselenker

Det tok meg visst en hel uke å vise dere noe av det nye jeg handlet i forje uke. Her er antrekket jeg hadde på meg lørdag kveld, da jeg og godeste Ellinore var ute å spiste på Aymara like ved Solliplass.  Der MÅ du spise! Det er noe av det beste jeg har fått servert på norsk jord. Videre gikk kvelden til Verite, like ved Latter hvor de servere de heftigste og deiligste drinkene du kan tenke deg. Gutta i baren gir deg alltid bra service! ;)


Kjole HER, Sko HER, Kåpe fra Ricco Vero, Veske HER


 

Kjolen og skoene kostet bare 800kr totalt. I tillegg handlet jeg et skopar til, som jeg kan vise ved en senere anledning + to singletter. Alt for den hele sum av 1300kr. Det er vel ikke så ille? :D *happyface*

Senere i dag står stallen på planen. Jeg har nemmelig FRI i dag! :D

Hva syntes du om antrekket?

1

KLESKRISE!

  • Publisert 10.09.2015 kl. 17:36. Ligger i kategorien: Outfits

 

 ok... Nå overdriver jeg...

 

Jeg er vel som mange jenter flest - utrolig opptatt av, og glad i klær. Jeg elsker å handle dem, og å fylle klesskapet med noe nytt!

De siste årene, som jeg har eid egen hest, så har det ikke vært en hemmelighet at det er der så å si ALLE pengene mine går, etter som jeg betaler på det helt alene. Det betyr at jeg sjelden handler nye sko, klær og generelt nye ting til meg selv. Det er selvfølgelig et valg jeg har tatt selv.

Jeg har i disse årene stadig siklet på alt nytt som kommer i butikkene, og drømt om å kjøp meg både det ene og det andre. Likevel har jeg stort sett klart å være fornuftig å overtalt meg selv med at jeg har nok. Jeg har klær til å ha på kroppen, jeg har det som er nødvendig og det jeg trenger. Det er ikke så viktig at jeg har akkurat den jakka eller den buksa som er trendy akkurat NÅ..

Selv om jeg går å sikler på de nyeste tingene, abonnerer på Det Nye og blir foret med de samme fine sakene som mange andre jenter på min alder, så er det en ny tanke som har poppet opp i hodet mitt mer og mer. En tanke jeg begynner å like.

Jeg tror den er inspirert av min fine og fargerike venninne:  Ida.

De siste gangene jeg har sett henne har hun alltid på seg noen rare, annerledes, fine og fargerike klær. Ikke sånt som du finner  på Bikbok, Gina Tricot, Acne, Høyer osv..

De er nok rett å slett hentet fra Tradeday, Fretex o.l  Gjenbruk hvis jeg skulle gjette. De er ikke "moteriktig"  etter sesongens trender i butikken heller. MEN hva gjør vel det?

Jeg synte hun, og alle andre som har "egne" klesstiler, de som har noe som ikke er som alle andre har er sååååå MYE MYE mer spennende!!

Selv om jeg personlig ikke ville hatt akkurat den stilen fult og helt har det gitt meg masse inspirasjon til å være litt annerledes! :)

Jeg har en liten pågående indre debatt med meg selv.. For jeg syntes jo alt i butikkene er så fint!  Jeg vil likevel ikke være som alle andre. Jeg er så lei av å se det samme på andre jenter dag ut og dag inn. Jeg ser at flertallet av jenter i dag kler seg som uniformerte "Bikbok-jenter".

Jeg vil bare være som meg,jeg.

Jeg har bare ikke blitt helt enig med meg selv enda, hva som er "stilmessig-meg". Og ikke vet jeg om jeg noen gang kommer til å finne ut av det heller. Det vil tiden vise. Jeg skal uansett begynne å gi litt mer F...  Bruke det jeg har, det jeg vil og tørre å være litt vågal igjen.


 

For dette er forresten meg som 16-åring. DEET hadde du vel aldri gjettet?
eller hva tenker du?

8

Summervibes!

  • Publisert 10.07.2015 kl. 19:52. Ligger i kategorien: Outfits

//innlegget inneholder annonselenker


 

Jeg jubler for endelig er helgen her! Jeg vet ikke hva det er med meg om dagen, men når jeg kommer hjem er jeg helt kake. Det er akkurat som all luft og energi forsvinner som luften ut av en ballong som sprekker. I går sovnet jeg på sofaen med alt på. Sminke, klær +++ I tillegg ringte ikke klokken i dagtidlig heller. Krise!


                                                               Kjole - Bikbok / Du finner en som ligner på SALG HER eller HER.

 


 Det ble med andre ord ikke den beste starten på dagen.. Heldigvis - med bøtter av kaffe, har den kommet seg! Nå skinner til å med solen! Sommer-Oslo yrer igjen og aller aller helst skulle jeg hatt på meg denne kjolen og tatt et kaldt glass på løkka ;)

Slik blir det ikke  -  jeg har store prosjekter på gang da jeg kjenner to bursdagsbarn i helgen. "STORE" bursdags barn og "små" bursdagsbarn ;) Så denne fredagen blir viet alene med hemmelig-makeri! ;) Alt for å gjøre "store og små barn" fornøyde. Mer enn det kan jeg ikke si i fare for å avsløre mer. I morgen blir det stort kalas, som jeg gleder meg veldig til!

 

Jeg håper du nyter denne fredagen etter beste evne og suger inne noen solstråler for meg!

 

Hilsen Bakekona

alouise

"Change doesn't come unless you push yourself.."

Bloggdesign

Designmalen er designet og kodet av KvDesign
hits